Open Nav

Bintang Octa - Ibuku Wonder Womenku Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : F G Em Am Dm Fm G..C G C E opo aku iso mbales tresno.. Am A sing gedi koyo tresnomu.. Dm opo aku sanggup nandang loro.. G loromu nglairke aku.. C E sabarmu kuwi ngungkuli watu.. Am A lehmu ngadepi polahku.. Dm G ra ono sing biso.. kejobo mung ibu.. C wonder womenku.. Reff : F G nganti kapan wektu.. ora bakal biso.. C -G/B A anggonku.. mbalekno.. Dm G roso sayangmu.. pengorbananmu.. C C7 oh ibu.. C F G njalukku duh Gusti.. mung siji.. C -G/B A kanggomu.. oh ibu.. Dm G slamet ing ndunyo.. slamet ing suargo.. Fm C kanggomu ibu.. Musik : F G C -G/B A Dm G C.. Reff : F G nganti kapan wektu.. ora bakal biso.. C -G/B A anggonku.. mbalekno.. Dm G roso sayangmu.. pengorbananmu.. C C7 oh ibu.. C F G njalukku duh Gusti.. mung siji.. C -G/B A kanggomu.. oh ibu.. Dm G slamet ing ndunyo.. slamet ing suargo.. F G F G kanggomu ibu.. kanggomu ibu.. C kanggomu ibu.. Dm -F G slamet ing ndunyo.. slamet ing suargo.. F Fm C kanggomu ibu.. kanggomu ibu..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Bintang Octa mudah, kunci gitar Bintang Octa, chord lagu Bintang Octa - Ibuku Wonder Womenku Dasar , chord dasar Bintang Octa - Ibuku Wonder Womenku Dasar , chordtela Bintang Octa - Ibuku Wonder Womenku Dasar , lirik lagu Bintang Octa - Ibuku Wonder Womenku Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Bintang Octa di youtube: https://youtube.com/watch?v=HFvpaM5ZPnI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Bintang Octa

Chord Lagu Lainnya

×