Open Nav

Bayu Prameswari - Prapatan Kapur Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : Cm..Bm Em Am D G..D.. G Bm sepine roso uripku iki.. Em tanpo sliramu wong bagus Bm pepujaning ati.. Cm suwe nggonmu lungo Bm Em ora nate kirim warto.. Am -Bm C pirang pirang tahun F D atiku tansah nelongso.. G Bm ning kene remuk rasane ati.. Em pisah karo kowe Bm ajur mumur batin iki.. Cm aku sih kelingan Bm Em lan tansah dadi kenangan Am -C D G ning kene kenal ugo pisahan.. Int. Am D Bm Em C D G..D.. Reff : G Bm C opo lali ning prapatan kapur iki.. C-Bm Am D biyen janji bakal sehidup semati.. G Bm C opo lali ning prapatan kapur iki.. C-Bm Am D jare lungo ora suwe mesti bali.. G Bm C opo lali ning prapatan kapur iki.. C-Bm Am D biyen janji bakal sehidup semati.. G Bm C opo lali ning prapatan kapur iki.. C-Bm Am D jare lungo ora suwe mesti bali.. Cm bakal tak enteni.. Bm Em nganti kriput kulit iki Am D G tresnoku iki uwis kepati.. Cm tansah tak enteni.. Bm Em nganti ringkih awak iki.. Am D G nadyan nganti ilang nyowo iki.. Am D G nadyan nganti ilang nyowo iki..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Bayu Prameswari mudah, kunci gitar Bayu Prameswari, chord lagu Bayu Prameswari - Prapatan Kapur Dasar , chord dasar Bayu Prameswari - Prapatan Kapur Dasar , chordtela Bayu Prameswari - Prapatan Kapur Dasar , lirik lagu Bayu Prameswari - Prapatan Kapur Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Bayu Prameswari di youtube: https://youtube.com/watch?v=kbCsucJAkFM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Bayu Prameswari

Chord Lagu Lainnya

×