Open Nav

Bayu G2B - Sadar Posisi Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
        C G
wes tak cubo nguatke ati
      Am Em
nompo kasunyatan iki
F C
senadyan perih rasane
      Dm G
aku kudu sadar diri..

         C G
mbiyen kowe ningal lungo
        Am Em
tanpo pamit karo aku
      F C
saiki we teko ning ngarepku
     Dm G C
mung ngeterke undangan rabimu..

Am G
 aku kudu sadari posisi
                   F
ra bakal biso nduweni
                        C
mergo kowe sing tak tresno
      G Am
malah milih wong liyo..

                         Em
mung iso tak pendem ning ati
                     F
roso sayang ro tresnoku iki
             G
aku tresno kowe
                G
kowe tresno liyane...

Reff :
        C
 remuk atiku nompo layang
          F
 undangan rabimu
           Am
 mbubrahke crito tresno iki
           G
 marang sliramu..

             C
 gandeng wes suwe
                 F
 jebul aku dudu jodone
     Am G
 matursuwun.. kowe wes tau
                  C
 gawe kisah ning uripku..

Musik : C F Am G
C F Am G
C G
wes tak cubo nguatke ati
      Am Em
nompo kasunyatan iki
F C
senadyan perih rasane
      Dm G
aku kudu sadar diri..

         C G
mbiyen kowe ningal lungo
        Am Em
tanpo pamit karo aku
      F C
saiki we teko ning ngarepku
     Dm G C
mung ngeterke undangan rabimu..

Am G
 aku kudu sadari posisi
                   F
ra bakal biso nduweni
                        C
mergo kowe sing tak tresno
      G Am
malah milih wong liyo..

                         Em
mung iso tak pendem ning ati
                     F
roso sayang ro tresnoku iki
             G
aku tresno kowe
                G
kowe tresno liyane...

Reff :
        C
 remuk atiku nompo layang
          F
 undangan rabimu
           Am
 mbubrahke crito tresno iki
           G
 marang sliramu..

             C
 gandeng wes suwe
                 F
 jebul aku dudu jodone
     Am G
 matursuwun.. kowe wes tau
                  C
 gawe kisah ning uripku..

        C C-Dm
 remuk atiku nompo layang
  -Em F
 undangan rabimu
           Am
 mbubrahke crito tresno iki
           G
 marang sliramu..

             C
 gandeng wes suwe
                 F
 jebul aku dudu jodone
     Am G
 matursuwun.. kowe wes tau
                  C
 gawe kisah ning uripku..
 
[[[ORIGINAL CHORD]]]
B F#
wes tak cubo nguatke ati
      G#m D#m
nompo kasunyatan iki
E B
senadyan perih rasane
      C#m F#
aku kudu sadar diri..

         B F#
mbiyen kowe ningal lungo
        G#m D#m
tanpo pamit karo aku
      E B
saiki we teko ning ngarepku
     C#m F# B
mung ngeterke undangan rabimu..

G#m F#
 aku kudu sadari posisi
                   E
ra bakal biso nduweni
                        B
mergo kowe sing tak tresno
      F# G#m
malah milih wong liyo..

                         D#m
mung iso tak pendem ning ati
                     E
roso sayang ro tresnoku iki
             F#
aku tresno kowe
                F#
kowe tresno liyane...

Reff :
        B
 remuk atiku nompo layang
          E
 undangan rabimu
           G#m
 mbubrahke crito tresno iki
           F#
 marang sliramu..

             B
 gandeng wes suwe
                 E
 jebul aku dudu jodone
     G#m F#
 matursuwun.. kowe wes tau
                  B
 gawe kisah ning uripku..

Musik : B E G#m F#
B E G#m F#..

          B F#
wes tak cubo nguatke ati
      G#m D#m
nompo kasunyatan iki
E B
senadyan perih rasane
      C#m F#
aku kudu sadar diri..

         B F#
mbiyen kowe ningal lungo
        G#m D#m
tanpo pamit karo aku
      E B
saiki we teko ning ngarepku
     C#m F# B
mung ngeterke undangan rabimu..

G#m F#
 aku kudu sadari posisi
                   E
ra bakal biso nduweni
                        B
mergo kowe sing tak tresno
      F# G#m
malah milih wong liyo..

                         D#m
mung iso tak pendem ning ati
                     E
roso sayang ro tresnoku iki
             F#
aku tresno kowe
                F#
kowe tresno liyane...

Reff :
        B
 remuk atiku nompo layang
          E
 undangan rabimu
           G#m
 mbubrahke crito tresno iki
           F#
 marang sliramu..

             B
 gandeng wes suwe
                 E
 jebul aku dudu jodone
     G#m F#
 matursuwun.. kowe wes tau
                  B
 gawe kisah ning uripku..

        B B-C#m
 remuk atiku nompo layang
          E
 undangan rabimu
           G#m
 mbubrahke crito tresno iki
           F#
 marang sliramu..

             B
 gandeng wes suwe
                 E
 jebul aku dudu jodone
     G#m F#
 matursuwun.. kowe wes tau
                  B
 gawe kisah ning uripku..
    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Bayu G2B mudah, kunci gitar Bayu G2B, chord lagu Bayu G2B - Sadar Posisi Dasar , chord dasar Bayu G2B - Sadar Posisi Dasar , chordtela Bayu G2B - Sadar Posisi Dasar , lirik lagu Bayu G2B - Sadar Posisi Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Bayu G2B di youtube: https://youtube.com/watch?v=6IWvAW3EYyA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Bayu G2B

Chord Lagu Lainnya

×