Open Nav

Barata - Aku Nerimo Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Capo di fret 4

Intro : Am..Em..F G E Am
Dm..G..

C Dm   -C
 cerito iki tak tulis..
G C     -Bm
 naliko ati iki keiris..
Am A Dm
 iseh ora nyongko aku iki..
G C
 kowe medhot katresnan iki..

C              -C#m Dm
 keronto-ronto atiku iki..
G C      -Bm
 dewe mbiyen bareng naleni janji..
Am A Dm
 bebarengan nyawiji tekane mati..
          G C
nanging saiki dudu aku sing nduweni..

         Am Em
aku sing loro ati..
           F C
kok wong liyo sing mbok obati..
        Am Em
nganti awak pangan nggeni..
         F G C
ning rekosoku.. ra tok regani..

Reff :
  Am Em
 aku ngalah.. dudu mergo aku kalah..
  F C G
 aku mundur.. mergo awakmu ra jujur..
  Am Em
 aku lungo.. polahmu soyo ngoyo loro..
  F G                (Am)
 aku nerimo.. ngapuro yen aku akeh doso..

Musik : Am G F..
        Am G F..G..

         Am Em
aku sing loro ati..
           F C   -Bm
kok wong liyo sing mbok obati..
        Am Em
nganti awak pangan nggeni..
         F G C
ning rekosoku.. ra tok regani..

Reff :
  Am Em
 aku ngalah.. dudu mergo aku kalah..
  F C G
 aku mundur.. mergo awakmu ra jujur..
  Am Em
 aku lungo.. polahmu soyo ngoyo loro..
  F G
 aku nerimo.. ngapuro yen aku..

  Am Em
 aku ngalah.. dudu mergo aku kalah..
  F C G
 aku mundur.. mergo awakmu ra jujur..
  Am Em
 aku lungo.. polahmu soyo ngoyo loro..
  F G C
 aku nerimo.. ngapuro yen aku akeh doso..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C#m..G#m..A B G# C#m
F#m..B..

E F#m  -E
 cerito iki tak tulis..
B E     -D#m
 naliko ati iki keiris..
C#m C# F#m
 iseh ora nyongko aku iki..
B E
 kowe medhot katresnan iki..

E              -Fm F#m
 keronto-ronto atiku iki..
B E      -D#m
 dewe mbiyen bareng naleni janji..
C#m C# F#m
 bebarengan nyawiji tekane mati..
          B E
nanging saiki dudu aku sing nduweni..

         C#m G#m
aku sing loro ati..
           A E
kok wong liyo sing mbok obati..
        C#m G#m
nganti awak pangan nggeni..
         A B E
ning rekosoku.. ra tok regani..

Reff :
  C#m G#m
 aku ngalah.. dudu mergo aku kalah..
  A E B
 aku mundur.. mergo awakmu ra jujur..
  C#m G#m
 aku lungo.. polahmu soyo ngoyo loro..
  A B                (C#m)
 aku nerimo.. ngapuro yen aku akeh doso..

Musik : C#m B A..
        C#m B A..B..

         C#m G#m
aku sing loro ati..
           A E   -D#m
kok wong liyo sing mbok obati..
        C#m G#m
nganti awak pangan nggeni..
         A B E
ning rekosoku.. ra tok regani..

Reff :
  C#m G#m
 aku ngalah.. dudu mergo aku kalah..
  A E B
 aku mundur.. mergo awakmu ra jujur..
  C#m G#m
 aku lungo.. polahmu soyo ngoyo loro..
  A B
 aku nerimo.. ngapuro yen aku..

  C#m G#m
 aku ngalah.. dudu mergo aku kalah..
  A E B
 aku mundur.. mergo awakmu ra jujur..
  C#m G#m
 aku lungo.. polahmu soyo ngoyo loro..
  A B E
 aku nerimo.. ngapuro yen aku akeh doso..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Barata mudah, kunci gitar Barata, chord lagu Barata - Aku Nerimo Dasar , chord dasar Barata - Aku Nerimo Dasar , chordtela Barata - Aku Nerimo Dasar , lirik lagu Barata - Aku Nerimo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Barata di youtube: https://youtube.com/watch?v=ldfgmgsYgUg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Barata

Chord Lagu Lainnya

×