menu

Barata - Aku Nerimo Chord Gitar dan Lirik Lagu

25 views
Transpose Font
Capo di fret 4

Intro : Am..Em..F G E Am
        Dm..G..

C               Dm   -C
 cerito iki tak tulis..
G               C     -Bm
 naliko ati iki keiris..
Am     A           Dm
 iseh ora nyongko aku iki..
G                      C
 kowe medhot katresnan iki..

C              -C#m  Dm
 keronto-ronto atiku iki..
G                       C      -Bm
 dewe mbiyen bareng naleni janji..
Am     A              Dm
 bebarengan nyawiji tekane mati..
          G                    C
nanging saiki dudu aku sing nduweni..

         Am   Em
aku sing loro ati..
           F             C
kok wong liyo sing mbok obati..
        Am             Em
nganti awak pangan nggeni..
         F      G      C
ning rekosoku.. ra tok regani..

Reff :
  Am                  Em
 aku ngalah.. dudu mergo aku kalah..
  F                  C          G
 aku mundur.. mergo awakmu ra jujur..
  Am                   Em
 aku lungo.. polahmu soyo ngoyo loro..
  F              G                (Am)
 aku nerimo.. ngapuro yen aku akeh doso..

Musik : Am G F..
        Am G F..G..

         Am  Em
aku sing loro ati..
           F             C   -Bm
kok wong liyo sing mbok obati..
        Am             Em
nganti awak pangan nggeni..
         F      G      C
ning rekosoku.. ra tok regani..

Reff :
  Am                  Em
 aku ngalah.. dudu mergo aku kalah..
  F                  C          G
 aku mundur.. mergo awakmu ra jujur..
  Am                   Em
 aku lungo.. polahmu soyo ngoyo loro..
  F              G
 aku nerimo.. ngapuro yen aku..

  Am                  Em
 aku ngalah.. dudu mergo aku kalah..
  F                  C          G
 aku mundur.. mergo awakmu ra jujur..
  Am                   Em
 aku lungo.. polahmu soyo ngoyo loro..
  F              G             C
 aku nerimo.. ngapuro yen aku akeh doso..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C#m..G#m..A B G# C#m
        F#m..B..

E               F#m  -E
 cerito iki tak tulis..
B               E     -D#m
 naliko ati iki keiris..
C#m    C#          F#m
 iseh ora nyongko aku iki..
B                      E
 kowe medhot katresnan iki..

E              -Fm   F#m
 keronto-ronto atiku iki..
B                       E      -D#m
 dewe mbiyen bareng naleni janji..
C#m    C#             F#m
 bebarengan nyawiji tekane mati..
          B                    E
nanging saiki dudu aku sing nduweni..

         C#m  G#m
aku sing loro ati..
           A             E
kok wong liyo sing mbok obati..
        C#m            G#m
nganti awak pangan nggeni..
         A      B      E
ning rekosoku.. ra tok regani..

Reff :
  C#m                 G#m
 aku ngalah.. dudu mergo aku kalah..
  A                  E          B
 aku mundur.. mergo awakmu ra jujur..
  C#m                  G#m
 aku lungo.. polahmu soyo ngoyo loro..
  A              B                (C#m)
 aku nerimo.. ngapuro yen aku akeh doso..

Musik : C#m B A..
        C#m B A..B..

         C#m  G#m
aku sing loro ati..
           A             E   -D#m
kok wong liyo sing mbok obati..
        C#m            G#m
nganti awak pangan nggeni..
         A      B      E
ning rekosoku.. ra tok regani..

Reff :
  C#m                 G#m
 aku ngalah.. dudu mergo aku kalah..
  A                  E          B
 aku mundur.. mergo awakmu ra jujur..
  C#m                  G#m
 aku lungo.. polahmu soyo ngoyo loro..
  A              B
 aku nerimo.. ngapuro yen aku..

  C#m                 G#m
 aku ngalah.. dudu mergo aku kalah..
  A                  E          B
 aku mundur.. mergo awakmu ra jujur..
  C#m                  G#m
 aku lungo.. polahmu soyo ngoyo loro..
  A              B             E
 aku nerimo.. ngapuro yen aku akeh doso..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Barata

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×