Open Nav

Bamz'Z - Tangise Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

7 views
        

Intro : F..G..Em..Am.. F..G..C..G.. C G netes.. eluh.. mripat.. iki.. Am Em mbrebes.. mili.. ono.. pipi.. F C tresno siji-sijine.. Dm G F G tegone ninggalake.. C G pancen.. loro.. njero.. dodo.. Am Em nyesek.. ra lungo-lungo.. F C ati wes kadung tresno.. Dm G C akhire.. mung tok sio-sio.. Am Em tresno tak songgo dewe.. F C -G/B kowe milih karo liane.. Am Em remuk.. atiku iki.. F batin nangis.. G C rosone koyo di iris.. Reff : C loro ati iki F kowe sing ninggali G tanpo roso welas.. C gawe tangise ati.. Am tresno tulus iki Dm tok tinggal ra tok ajeni.. G isaku mung nangis.. mergo kelingan C sing wingi-wingi.. Int. F G Em Am -G F G C.. Am Em tresno tak songgo dewe.. F C -G/B kowe milih karo liane.. Am Em remuk.. atiku iki.. F batin nangis.. G C rosone koyo di iris.. Reff : C loro ati iki F kowe sing ninggali G tanpo roso welas.. C gawe tangise ati.. Am tresno tulus iki Dm tok tinggal ra tok ajeni.. G isaku mung nangis.. mergo kelingan C sing wingi-wingi.. C loro ati iki F kowe sing ninggali G tanpo roso welas.. C gawe tangise ati.. Am tresno tulus iki Dm tok tinggal ra tok ajeni.. G isaku mung nangis.. mergo kelingan C sing wingi-wingi.. G isaku mung nangis.. mergo kelingan F G C sing wingi-wingi.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Bb..C..Am..Dm.. Bb..C..F..C.. F C netes.. eluh.. mripat.. iki.. Dm Am mbrebes.. mili.. ono.. pipi.. Bb F tresno siji-sijine.. Gm C Bb C tegone ninggalake.. F C pancen.. loro.. njero.. dodo.. Dm Am nyesek.. ra lungo-lungo.. Bb F ati wes kadung tresno.. Gm C F akhire.. mung tok sio-sio.. Dm Am tresno tak songgo dewe.. Bb F -C/E kowe milih karo liane.. Dm Am remuk.. atiku iki.. Bb batin nangis.. C F rosone koyo di iris.. Reff : F loro ati iki Bb kowe sing ninggali C tanpo roso welas.. F gawe tangise ati.. Dm tresno tulus iki Gm tok tinggal ra tok ajeni.. C isaku mung nangis.. mergo kelingan F sing wingi-wingi.. Int. Bb C Am Dm -C Bb C F.. Dm Am tresno tak songgo dewe.. Bb F -C/E kowe milih karo liane.. Dm Am remuk.. atiku iki.. Bb batin nangis.. C F rosone koyo di iris.. Reff : F loro ati iki Bb kowe sing ninggali C tanpo roso welas.. F gawe tangise ati.. Dm tresno tulus iki Gm tok tinggal ra tok ajeni.. C isaku mung nangis.. mergo kelingan F sing wingi-wingi.. F loro ati iki Bb kowe sing ninggali C tanpo roso welas.. F gawe tangise ati.. Dm tresno tulus iki Gm tok tinggal ra tok ajeni.. C isaku mung nangis.. mergo kelingan F sing wingi-wingi.. C isaku mung nangis.. mergo kelingan Bb C F sing wingi-wingi..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Bamz'Z mudah, kunci gitar Bamz'Z, chord lagu Bamz'Z - Tangise Ati Dasar , chord dasar Bamz'Z - Tangise Ati Dasar , chordtela Bamz'Z - Tangise Ati Dasar , lirik lagu Bamz'Z - Tangise Ati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Bamz'Z di youtube: https://youtube.com/watch?v=1SVkOFw2n7E

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Bamz'Z

Chord Lagu Lainnya

×