Open Nav

Bagas Putra - Lali Carane Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : G C Am D.. G aku kangen ditakoni.. D/F# Em wes madhang durung wengi iki.. E Am mbendino kowe kerep ngabseni.. D G D lungo karo sopo lan ning ngendi.. G mbasanono sing nakoni.. D/F# Em rasane tetep podo.. E Am opo mergo kesuwen dewe.. D ku dadi koyo ngene G ilang roso trensane.. Reff : Dm -G C D akeh.. sing nyubo nyeraki G -D/F# Em selebgram hits tekan rondo anak siji.. Am D nanging tetep wae ati wes ketali pati G angel diudari.. Dm -G C D aku lali carane.. nangis.. G D/F# Em wis lali carane mesem manis.. E Am awakku wis mati roso.. D atiku wis angel moco.. G B Em tondo tresno sing digawe ro wong liyo.. E Am D aku lali carane.. seneng.. G D/F# Em wis lali carane urip bareng.. Am tak pasrahke marang Gusti.. D (C) mugo.. aku enggal mari.. Musik : C..Bm..Am..D.. C..Bm..Am..D.. G mbasanono sing nakoni.. D/F# Em rasane tetep podo.. E Am opo mergo kesuwen dewe.. D ku dadi koyo ngene G ilang roso trensane.. Reff : Dm-G C D akeh.. sing nyubo nyeraki G B Em selebgram hits tekan rondo anak siji.. Am D nanging tetep wae ati wes ketali pati G angel diudari.. Dm -G C D aku lali carane.. nangis.. G D/F# Em wis lali carane mesem manis.. E Am awakku wis mati roso.. D atiku wis angel moco.. G B Em tondo tresno sing digawe ro wong liyo.. E Am D aku lali carane.. seneng.. G D/F# Em wis lali carane urip bareng.. Am tak pasrahke marang Gusti.. D G mugo.. aku enggal mari.. Am tak pasrahke marang Gusti.. D C Cm G aku enggal mari..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Bagas Putra mudah, kunci gitar Bagas Putra, chord lagu Bagas Putra - Lali Carane Dasar , chord dasar Bagas Putra - Lali Carane Dasar , chordtela Bagas Putra - Lali Carane Dasar , lirik lagu Bagas Putra - Lali Carane Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Bagas Putra di youtube: https://youtube.com/watch?v=zw2rS2LROAs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Bagas Putra

Chord Lagu Lainnya

×