Open Nav

Bagas Putra - Aku Tetep Bali Chord Gitar dan Lirik Lagu

15 views
                

Intro : C Am F G -G7 C sepine wengi iki Em tansah gelem ngancani F Em Am awakku, sing loro ati Dm mergo sliramu F G sing ra iso tak duweni.. C eluhe tangis iki Em isih gelem ngenteni F Em Am sliramu sing ngelarani Dm aku sing mesti F G ono nek kowe nggoleki.. Reff : C opo to kurangku Am nganti sliramu nglali Dm opo to kurangku G nganti kowe nglarani Em Am yo wes.. ra popo Dm senajan atiku ra trimo G aku ra lungo.. C opo wis kahananku Am kudu koyo ngene Dm sliramu sing tak tresnani G kok nyepelekke Em Am janji sing tak patri Dm naliko mbiyen bebrayan G C saiki dadi tatu ning ati.. Musik : C Am Dm G Em Am Dm G Reff : C opo to kurangku Am nganti sliramu nglali Dm opo to kurangku G nganti kowe nglarani Em Am yo wes.. ra popo Dm senajan atiku ra trimo G aku ra lungo.. C opo wis kahananku Am kudu koyo ngene Dm sliramu sing tak tresnani G kok nyepelekke Em Am janji sing tak patri Dm naliko mbiyen bebrayan G C C-G/B-Am saiki dadi tatu ning ati.. Dm senajan sliramu G kerep nglarani ati C aku tetep bali..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Bagas Putra mudah, kunci gitar Bagas Putra, chord lagu Bagas Putra - Aku Tetep Bali Dasar , chord dasar Bagas Putra - Aku Tetep Bali Dasar , chordtela Bagas Putra - Aku Tetep Bali Dasar , lirik lagu Bagas Putra - Aku Tetep Bali Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Bagas Putra di youtube: https://youtube.com/watch?v=4Hz5F9leHH4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Bagas Putra

Chord Lagu Lainnya

×