Open Nav

Azriel Bocil - Pasrah Ngalah (feat. Jihan Audy) Chord Gitar dan Lirik Lagu

19 views
                

Gusti kulo pun pasrah.. Intro : C..G/B..Bb..F.. Fm..C.. C G/B mungkin aku sing salah .. E Am aku mung masalah.. Dm gawe uripmu.. F G aku mung beban fikiranmu.. C G/B pengen urip sesandhing.. E Am bakal tak eling-eling.. Dm rangkulen aku.. F G sunteken kangen ning dadaku.. Reff : F C ilang.. saiki wis ilang.. Dm G bayangan mbesok lungguh jejer C manten mantenan.. F Em luntur.. saiki wes luntur.. A Dm timbang ati ajur.. G C aku tak mundur.. F dewe wis bedo dalan.. G (aku ngiwo kowe nengen..) Em ra tak getuni ketemu.. A akhire pisahan.. Dm G aku ikhlas.. tresno iki.. C akhire kandas.. Musik : F G Em A Dm G C.. C G/B mungkin aku sing salah .. E Am aku mung masalah.. Dm gawe uripmu.. F G aku mung beban fikiranmu.. C G/B pengen urip sesandhing.. E Am bakal tak eling-eling.. Dm rangkulen aku.. F G sunteken kangen ning dadaku.. Reff : F C ilang.. saiki wis ilang.. Dm G bayangan mbesok lungguh jejer C manten mantenan.. F Em luntur.. saiki wes luntur.. A Dm timbang ati ajur.. G C aku tak mundur.. F C ilang.. saiki wis ilang.. Dm G bayangan mbesok lungguh jejer C manten mantenan.. F Em luntur.. saiki wes luntur.. A Dm timbang ati ajur.. G C aku tak mundur.. Dm timbang ati ajur.. G C aku tak mundur.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Gusti kulo pun pasrah.. Intro : G..D/F#..F..C.. Cm..G.. G D/F# mungkin aku sing salah .. B Em aku mung masalah.. Am gawe uripmu.. C D aku mung beban fikiranmu.. G D/F# pengen urip sesandhing.. B Em bakal tak eling-eling.. Am rangkulen aku.. C D sunteken kangen ning dadaku.. Reff : C G ilang.. saiki wis ilang.. Am D bayangan mbesok lungguh jejer G manten mantenan.. C Bm luntur.. saiki wes luntur.. E Am timbang ati ajur.. D G aku tak mundur.. C dewe wis bedo dalan.. D (aku ngiwo kowe nengen..) Bm ra tak getuni ketemu.. E akhire pisahan.. Am D aku ikhlas.. tresno iki.. G akhire kandas.. Musik : C D Bm E Am D G.. G D/F# mungkin aku sing salah .. B Em aku mung masalah.. Am gawe uripmu.. C D aku mung beban fikiranmu.. G D/F# pengen urip sesandhing.. B Em bakal tak eling-eling.. Am rangkulen aku.. C D sunteken kangen ning dadaku.. Reff : C G ilang.. saiki wis ilang.. Am D bayangan mbesok lungguh jejer G manten mantenan.. C Bm luntur.. saiki wes luntur.. E Am timbang ati ajur.. D G aku tak mundur.. C G ilang.. saiki wis ilang.. Am D bayangan mbesok lungguh jejer G manten mantenan.. C Bm luntur.. saiki wes luntur.. E Am timbang ati ajur.. D G aku tak mundur.. Am timbang ati ajur.. D G aku tak mundur..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Azriel Bocil mudah, kunci gitar Azriel Bocil, chord lagu Azriel Bocil - Pasrah Ngalah (feat. Jihan Audy) Dasar , chord dasar Azriel Bocil - Pasrah Ngalah (feat. Jihan Audy) Dasar , chordtela Azriel Bocil - Pasrah Ngalah (feat. Jihan Audy) Dasar , lirik lagu Azriel Bocil - Pasrah Ngalah (feat. Jihan Audy) Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Azriel Bocil di youtube: https://youtube.com/watch?v=AQxJgZLox1Q

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Azriel Bocil

Chord Lagu Lainnya

×