Open Nav

Aryinda Putri - Ora Kudu Nduweni Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
                Capo di fret 5

Reff :
 C G
 yen pancen tresno
     Am Em
 ora kudu nduweni
 F C
 wis tak iklasno
     Dm G
 senadjan loro ati..

 C G
 aku ngerteni
     Am Em
 opo karepe atimu
 F C
 mergo wong tuamu
     Dm G C
 ora setuju nduwe mantu aku..

Intro : C G Am Em
F C Dm G C..

    C Em
tak cobo nglalekke sliramu
      F G
sing ono ning njero atiku..
    C Em
tak roso uwis ora biso
      F G
jenengmu wis mancep ning dodo..

   Am Em
saiki wis duweke wong liyo
    F G
aku mung kari biso nerimo..
     Am Em 
dongoku mugo urip mulyo
    F G
senadjan abot tak roso..

Reff :
 C G
 yen pancen tresno
     Am Em
 ora kudu nduweni
 F C
 wis tak iklasno
     Dm G
 senadjan loro ati..

 C G
 aku ngerteni
     Am Em
 opo karepe atimu
 F C
 mergo wong tuamu
     Dm G C
 ora setuju nduwe mantu aku..

Musik : C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G C..

    C Em
tak cobo nglalekke sliramu
      F G
sing ono ning njero atiku
    C Em
tak roso uwis ora biso
      F G
jenengmu wis mancep ning dodo..

   Am Em
saiki wis duweke wong liyo
    F G
aku mung kari biso nerimo..
     Am Em 
dongoku mugo urip mulyo
    F G
senadjan abot tak roso..

Reff :
 C G
 yen pancen tresno
     Am Em
 ora kudu nduweni
 F C
 wis tak iklasno
     Dm G
 senadjan loro ati..

 C G
 aku ngerteni
     Am Em
 opo karepe atimu
 F C
 mergo wong tuamu
     Dm G C
 ora setuju nduwe mantu aku..

 C G
 yen pancen tresno
     Am Em
 ora kudu nduweni
 F C
 wis tak iklasno
     Dm G
 senadjan loro ati..

 C G
 aku ngerteni
     Am Em
 opo karepe atimu
 F C
 mergo wong tuamu
     Dm G C
 ora setuju nduwe mantu aku..

Outro : C
===ORIGINAL CHORD))

Aryinda Putri - Ora Kudu Nduweni

Reff :
 F C
 yen pancen tresno
     Dm Am
 ora kudu nduweni
 Bb F
 wis tak iklasno
     Gm C
 senadjan loro ati..

 F C
 aku ngerteni
     Dm Am
 opo karepe atimu
 Bb F
 mergo wong tuamu
     Gm C F
 ora setuju nduwe mantu aku..

Intro : F C Dm Am
Bb F Gm C F..

    F Am
tak cobo nglalekke sliramu
      Bb C
sing ono ning njero atiku..
    F Am
tak roso uwis ora biso
      Bb C
jenengmu wis mancep ning dodo..

   Dm Am
saiki wis duweke wong liyo
    Bb C
aku mung kari biso nerimo..
     Dm Am  
dongoku mugo urip mulyo
    Bb C
senadjan abot tak roso..

Reff :
 F C
 yen pancen tresno
     Dm Am
 ora kudu nduweni
 Bb F
 wis tak iklasno
     Gm C
 senadjan loro ati..

 F C
 aku ngerteni
     Dm Am
 opo karepe atimu
 Bb F
 mergo wong tuamu
     Gm C F
 ora setuju nduwe mantu aku..

Musik : F C Dm Am
Bb F Gm C
F C Dm Am
Bb F Gm C F..

    F Am
tak cobo nglalekke sliramu
      Bb C
sing ono ning njero atiku
    F Am
tak roso uwis ora biso
      Bb C
jenengmu wis mancep ning dodo..

   Dm Am
saiki wis duweke wong liyo
    Bb C
aku mung kari biso nerimo..
     Dm Am  
dongoku mugo urip mulyo
    Bb C
senadjan abot tak roso..

Reff :
 F C
 yen pancen tresno
     Dm Am
 ora kudu nduweni
 Bb F
 wis tak iklasno
     Gm C
 senadjan loro ati..

 F C
 aku ngerteni
     Dm Am
 opo karepe atimu
 Bb F
 mergo wong tuamu
     Gm C F
 ora setuju nduwe mantu aku..

 F C
 yen pancen tresno
     Dm Am
 ora kudu nduweni
 Bb F
 wis tak iklasno
     Gm C
 senadjan loro ati..

 F C
 aku ngerteni
     Dm Am
 opo karepe atimu
 Bb F
 mergo wong tuamu
     Gm C F
 ora setuju nduwe mantu aku..

Outro : F
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Aryinda Putri mudah, kunci gitar Aryinda Putri, chord lagu Aryinda Putri - Ora Kudu Nduweni Dasar , chord dasar Aryinda Putri - Ora Kudu Nduweni Dasar , chordtela Aryinda Putri - Ora Kudu Nduweni Dasar , lirik lagu Aryinda Putri - Ora Kudu Nduweni Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Aryinda Putri di youtube: https://youtube.com/watch?v=RLtB6eJ_IFo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Aryinda Putri

Chord Lagu Lainnya

×