Open Nav

Arya Satria - Tekomu Dadi Tomboku Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
        

Intro : C Em Am Em Am Em Dm..G.. C Em wis pirang pirang tahun Am Em kowe ninggalne aku.. Am Em lungo neng endi paranmu Dm G opo wis pancen lali karo aku.. F G saben dino rasane.. Em Am kelingan awakmu.. F G soyo angel nglalekne sliramu.. Int. F G C.. C Em tresno seng kependem iki Am Em rino wengi mung ngenteni Am Em aku ra bisa ngudari F G tresno sing nali neng njero ati.. Reff : C Em kowe tego ninggal aku.. Am Em tego ninggalne tresnoku.. F C neng endi welas kasihmu.. C G neng endi roso welasmu.. C Em wis suwe aku ngenteni.. Am Em kabarmu saiki neng endi.. F C bendino atiku rindu.. C tekomu sing dadi tomboku.. Int. Am Em Am Em Dm..G..G.. C Em wis pirang pirang tahun Am Em kowe ninggalne aku Am Em lungo neng endi paranmu F G opo wis pancen lali karo aku.. F G saben dino rasane.. Em Am kelingan awakmu.. F G soyo angel nglalekne sliramu.. Musik : C..Am..F..G..G.. Reff : C Em kowe tego ninggal aku.. Am Em tego ninggalne tresnoku.. F C neng endi welas kasihmu.. C G neng endi roso welasmu.. C Em wis suwe aku ngenteni.. Am Em kabarmu saiki neng endi.. F C bendino atiku rindu.. C tekomu sing dadi tomboku.. C Em kowe tego ninggal aku.. Am Em tego ninggalne tresnoku.. F C neng endi welas kasihmu.. C G neng endi roso welasmu.. C Em wis suwe aku ngenteni.. Am Em kabarmu saiki neng endi.. F C bendino atiku rindu.. C tekomu sing dadi tomboku..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Arya Satria mudah, kunci gitar Arya Satria, chord lagu Arya Satria - Tekomu Dadi Tomboku Dasar , chord dasar Arya Satria - Tekomu Dadi Tomboku Dasar , chordtela Arya Satria - Tekomu Dadi Tomboku Dasar , lirik lagu Arya Satria - Tekomu Dadi Tomboku Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Arya Satria di youtube: https://youtube.com/watch?v=z-_d8umFpQk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Arya Satria

Chord Lagu Lainnya

×