Open Nav

Arya Galih - Anteb Ing Roso (Anteping Rasa) Chord Gitar dan Lirik Lagu

13 views
                

Intro : Am Em F G Am Am Em padhanging purnomo, ing wengi iki F G C -G/B rikolo mbulan sumunar ndadari Am Em agawe lingseming ati kang nandang bronto F G C -G/B dadyo ndodro roso ing sajroning ati... Am Em ora keno.. dilalekke.. F G C -G/B yekti mung kowe jantung atiku Am Em amung kowe kembang ing sakjroning ati F G Am E papan nyuntak roso tresno kang yekti.. Reff : Am iki roso opo.. E Am ning pikirku mung kelingan kowe Dm Am opo iki seng jenenge tresno E Am E saben wanci mung kelingan kowe.. Am tambaning tresnaku.. Am A Dm amung kowe wong ayu.. G Am ing ati asansoyo ndodro E kusumaning tyas Am aku tresno sliramu.. #) E Am panyuwunku tetep jaganen tresnamu Dm Am ra biso aku kelangan sliramu.. E Am minongko prasetyo tak anteb pe rasaku E Am tano liyo mung kanggo kowe wong ayu.. Musik : Am E G E Am A Dm -C B E Am -Bm-E Reff : Am iki roso opo.. E Am ning pikirku mung kelingan kowe Dm Am opo iki seng jenenge tresno E Am E saben wanci mung kelingan kowe.. Am tambaning tresnaku.. Am A Dm amung kowe wong ayu.. G Am ing ati asansoyo ndodro E kusumaning tyas Am aku tresno sliramu.. #) E Am panyuwunku tetep jaganen tresnamu Dm Am ra biso aku kelangan sliramu.. E Am minongko prasetyo tak anteb pe rasaku E Am tano liyo mung kanggo kowe wong ayu.. Outro : Am


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Arya Galih mudah, kunci gitar Arya Galih, chord lagu Arya Galih - Anteb Ing Roso (Anteping Rasa) Dasar , chord dasar Arya Galih - Anteb Ing Roso (Anteping Rasa) Dasar , chordtela Arya Galih - Anteb Ing Roso (Anteping Rasa) Dasar , lirik lagu Arya Galih - Anteb Ing Roso (Anteping Rasa) Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Arya Galih di youtube: https://youtube.com/watch?v=Dji1v52qNGw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Arya Galih

Chord Lagu Lainnya

×