Open Nav

Arneta Julia feat. Fendik Adella - Cukup Dadi Cerito Chord Gitar dan Lirik Lagu

21 views
                Capo ♪ fret 2

Intro : Dm..G..Em..Am..
        Dm..G..C..Fm G
C G Am
neng.. dalan sepi iki..
     Dm G
kowe lan aku biyen tau ngucap janji..
   Em Am
janji bakal urep bebarengan selawase..
    Dm G C
masio.. koyo ngopo wae kahanane..

C G Am
mas.. sing tak jaluk pangapuromu..
  Dm G
kowe kudu biso nguatno atimu..
    Em Am
tresno iki ora bakal biso diterusno..
      F G 
mergo wong tuwoku.. njodohno aku..
            C
karo wong liyo..

Reff :
                 F
 matursuwun perjuanganmu..
 G C
  suwene iki gawe bungah atiku..
               Dm
 nanging aku biso opo..
           G
 tresno ra biso dipekso
       C
 aku kudu nuruti karepe wong tuwo..

                F
 saiki aku kudu nerimo..
 G Em
  sliramu neng kono disanding wong liyo..
 A Dm
 aku ikhlas ngelalekno..
       G C
 senajano biyen podo nduweni tresno..

     Dm G
 masio sak jero jerone tresnoku neng kowe..
     C E Am Em
 masio sak abot abote kangenku neng kowe..
       Dm G
 cukup dadi cerito.. loro..
              C
 neng njero dodo..

Musik : F G E A Dm G C
F G Em Am F..Dm..G...

C G Am
mas.. sing tak jaluk pangapuromu..
  Dm G
kowe kudu biso nguatno atimu..
    Em Am
tresno iki ora bakal biso diterusno..
      F G 
mergo wong tuwoku.. njodohno aku..
            C
karo wong liyo..

Reff :
                 F
 matursuwun perjuanganmu..
 G C
  suwene iki gawe bungah atiku..
               Dm
 nanging aku biso opo..
           G
 tresno ra biso dipekso
       C
 aku kudu nuruti karepe wong tuwo..

                F
 saiki aku kudu nerimo..
 G Em
  sliramu neng kono disanding wong liyo..
 A Dm
 aku ikhlas ngelalekno..
       G C
 senajano biyen podo nduweni tresno..

     Dm G
 masio sak jero jerone tresnoku neng kowe..
     C E Am Em
 masio sak abot abote kangenku neng kowe..
       Dm G
 cukup dadi cerito.. loro..
              C
 neng njero dodo..

     Dm G
 masio sak jero jerone tresnoku neng kowe..
     C E Am Em
 masio sak abot abote kangenku neng kowe..
       Dm G
 cukup dadi cerito.. loro..
              C
 neng njero dodo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em..A..F#m..Bm..
        Em..A..D..Gm A
D A Bm
neng.. dalan sepi iki..
     Em A
kowe lan aku biyen tau ngucap janji..
   F#m Bm
janji bakal urep bebarengan selawase..
    Em A D
masio.. koyo ngopo wae kahanane..

D A Bm
mas.. sing tak jaluk pangapuromu..
  Em A
kowe kudu biso nguatno atimu..
    F#m Bm
tresno iki ora bakal biso diterusno..
      G A  
mergo wong tuwoku.. njodohno aku..
            D
karo wong liyo..

Reff :
                 G
 matursuwun perjuanganmu..
 A D
  suwene iki gawe bungah atiku..
               Em
 nanging aku biso opo..
           A
 tresno ra biso dipekso
       D
 aku kudu nuruti karepe wong tuwo..

                G
 saiki aku kudu nerimo..
 A F#m
  sliramu neng kono disanding wong liyo..
 B Em
 aku ikhlas ngelalekno..
       A D
 senajano biyen podo nduweni tresno..

     Em A
 masio sak jero jerone tresnoku neng kowe..
     D F# Bm F#m
 masio sak abot abote kangenku neng kowe..
       Em A
 cukup dadi cerito.. loro..
              D
 neng njero dodo..

Musik : G A F# B Em A D..
        G A F#m Bm G..Em..A...

D A Bm
mas.. sing tak jaluk pangapuromu..
  Em A
kowe kudu biso nguatno atimu..
    F#m Bm
tresno iki ora bakal biso diterusno..
      G A  
mergo wong tuwoku.. njodohno aku..
            D
karo wong liyo..

Reff :
                 G
 matursuwun perjuanganmu..
 A D
  suwene iki gawe bungah atiku..
               Em
 nanging aku biso opo..
           A
 tresno ra biso dipekso
       D
 aku kudu nuruti karepe wong tuwo..

                G
 saiki aku kudu nerimo..
 A F#m
  sliramu neng kono disanding wong liyo..
 B Em
 aku ikhlas ngelalekno..
       A D
 senajano biyen podo nduweni tresno..

     Em A
 masio sak jero jerone tresnoku neng kowe..
     D F# Bm F#m
 masio sak abot abote kangenku neng kowe..
       Em A
 cukup dadi cerito.. loro..
              D
 neng njero dodo..

     Em A
 masio sak jero jerone tresnoku neng kowe..
     D F# Bm F#m
 masio sak abot abote kangenku neng kowe..
       Em A
 cukup dadi cerito.. loro..
              D
 neng njero dodo..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Arneta Julia mudah, kunci gitar Arneta Julia, chord lagu Arneta Julia feat. Fendik Adella - Cukup Dadi Cerito Dasar , chord dasar Arneta Julia feat. Fendik Adella - Cukup Dadi Cerito Dasar , chordtela Arneta Julia feat. Fendik Adella - Cukup Dadi Cerito Dasar , lirik lagu Arneta Julia feat. Fendik Adella - Cukup Dadi Cerito Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Arneta Julia di youtube: https://youtube.com/watch?v=IANLSbNVLxI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Arneta Julia

Chord Lagu Lainnya

×