Open Nav

Arif Subagiyo - Kabeh Salahku Chord Gitar dan Lirik Lagu

21 views
        

Intro : C F G C -G/B Am Dm G C.. C -Em F kelingan.. karo janjimu.. G C -G/B bakal urip bareng.. karo awakku.. Am biyen kowe teko Dm saiki kowe malah lungo.. G C aku kok tinggal karo wong liyo.. C F pancen.. kabeh salahku.. G berharap engkau kembali C -G/B ora malah ngliyo ati.. Am tapi neng ngopo Dm aku kok sio-sio.. G C aku ra nyongko kowe ngeliyo.. Reff : F G Em Am wes tak cobo.. nglalekke kenangan.. Dm G C tapi ati raiso diapusi.. F G Em Am ati uwes kesel.. nyonggo loro iki.. Dm G C loro sing tak rasakke ning atiku.. Musik : F G Em Am Dm G C.. F G Em Am Dm G C.. C F pancen.. kabeh salahku.. G berharap engkau kembali C -G/B ora malah ngliyo ati.. Am tapi neng ngopo Dm aku kok sio-sio.. G C aku ra nyongko kowe ngeliyo.. Reff : F G Em Am wes tak cobo.. nglalekke kenangan.. Dm G C tapi ati raiso diapusi.. F G Em Am ati uwes kesel.. nyonggo loro iki.. Dm G C loro sing tak rasakke ning atiku.. F G Em Am wes tak cobo.. nglalekke kenangan.. Dm G C tapi ati raiso diapusi.. F G Em Am ati uwes kesel.. nyonggo loro iki.. Dm G C loro sing tak rasakke ning atiku.. Outro : F G kelingan karo janjimu Em Am bakal urip bareng awakku Dm G C nanging kowe malah ninggal lungo.. C (ninggal lungo..) -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Bb D# F Bb -F/A Gm Cm F Bb.. Bb -Bb/D D# kelingan.. karo janjimu.. F Bb -F/A bakal urip bareng.. karo awakku.. Gm biyen kowe teko Cm saiki kowe malah lungo.. F Bb aku kok tinggal karo wong liyo.. Bb D# pancen.. kabeh salahku.. F berharap engkau kembali Bb -F/A ora malah ngliyo ati.. Gm tapi neng ngopo Cm aku kok sio-sio.. F Bb aku ra nyongko kowe ngeliyo.. Reff : D# F Dm Gm wes tak cobo.. nglalekke kenangan.. Cm F Bb tapi ati raiso diapusi.. D# F Dm Gm ati uwes kesel.. nyonggo loro iki.. Cm F Bb loro sing tak rasakke ning atiku.. Musik : D# F Dm Gm Cm F Bb.. D# F Dm Gm Cm F Bb.. Bb D# pancen.. kabeh salahku.. F berharap engkau kembali Bb -F/A ora malah ngliyo ati.. Gm tapi neng ngopo Cm aku kok sio-sio.. F Bb aku ra nyongko kowe ngeliyo.. Reff : D# F Dm Gm wes tak cobo.. nglalekke kenangan.. Cm F Bb tapi ati raiso diapusi.. D# F Dm Gm ati uwes kesel.. nyonggo loro iki.. Cm F Bb loro sing tak rasakke ning atiku.. D# F Dm Gm wes tak cobo.. nglalekke kenangan.. Cm F Bb tapi ati raiso diapusi.. D# F Dm Gm ati uwes kesel.. nyonggo loro iki.. Cm F Bb loro sing tak rasakke ning atiku.. Outro : D# F kelingan karo janjimu Dm Gm bakal urip bareng awakku Cm F Bb nanging kowe malah ninggal lungo.. Bb (ninggal lungo..)


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Arif Subagiyo mudah, kunci gitar Arif Subagiyo, chord lagu Arif Subagiyo - Kabeh Salahku Dasar , chord dasar Arif Subagiyo - Kabeh Salahku Dasar , chordtela Arif Subagiyo - Kabeh Salahku Dasar , lirik lagu Arif Subagiyo - Kabeh Salahku Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Arif Subagiyo di youtube: https://youtube.com/watch?v=HO91Q4oQk3o

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Arif Subagiyo

Chord Lagu Lainnya

×