Open Nav

Arga Marvel - Ojo Langsung Ninggalake Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
        

Intro : F G Em Am Dm G C.. C G Am aku.. tau seneng kowe A Dm G nanging kowe.. kok ngelarani.. Em Am A Dm aku wes ra wani.. mbaleni G cek gak loro ati.. Reff : F G Em yen.. wes ono seng liyane A Dm langsung ngomongke wae G Gm C cek rasane ora loro ngene.. F G Em A aku.. trimo opo anane.. Dm G C ojo langsung ninggalake.. Int. Dm G C.. C G Am mbiyen.. aku wes ngrasakno A Dm G ati loro.. mergo kowe tego Em neng ngarepe moto A Dm kowe karo wong liyo F Fm C atiku loro.. kesikso.. Reff : F G Em yen.. wes ono seng liyane A Dm langsung ngomongke wae G Gm C cek rasane ora loro ngene.. F G Em A aku.. trimo opo anane.. Dm G C ojo langsung ninggalake.. Musik : F G Em Am Dm Em F G.. Reff : F G Em yen.. wes ono seng liyane A Dm langsung ngomongke wae G Gm C cek rasane ora loro ngene.. F G Em A aku.. trimo opo anane.. Dm G C Am ojo langsung ninggalake.. Dm G Am F ojo langsung ninggalake.. ho oo.. Dm G C ojo langsung ninggal..ake.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : D E C#m F#m Bm E A.. A E F#m aku.. tau seneng kowe F# Bm E nanging kowe.. kok ngelarani.. C#m F#m F# Bm aku wes ra wani.. mbaleni E cek gak loro ati.. Reff : D E C#m yen.. wes ono seng liyane F# Bm langsung ngomongke wae E Em A cek rasane ora loro ngene.. D E C#m F# aku.. trimo opo anane.. Bm E A ojo langsung ninggalake.. Int. Bm E A.. A E F#m mbiyen.. aku wes ngrasakno F# Bm E ati loro.. mergo kowe tego C#m neng ngarepe moto F# Bm kowe karo wong liyo D Dm A atiku loro.. kesikso.. Reff : D E C#m yen.. wes ono seng liyane F# Bm langsung ngomongke wae E Em A cek rasane ora loro ngene.. D E C#m F# aku.. trimo opo anane.. Bm E A ojo langsung ninggalake.. Musik : D E C#m F#m Bm C#m D E.. Reff : D E C#m yen.. wes ono seng liyane F# Bm langsung ngomongke wae E Em A cek rasane ora loro ngene.. D E C#m F# aku.. trimo opo anane.. Bm E A F#m ojo langsung ninggalake.. Bm E F#m D ojo langsung ninggalake.. ho oo.. Bm E A ojo langsung ninggal..ake..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Arga Marvel mudah, kunci gitar Arga Marvel, chord lagu Arga Marvel - Ojo Langsung Ninggalake Dasar , chord dasar Arga Marvel - Ojo Langsung Ninggalake Dasar , chordtela Arga Marvel - Ojo Langsung Ninggalake Dasar , lirik lagu Arga Marvel - Ojo Langsung Ninggalake Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Arga Marvel di youtube: https://youtube.com/watch?v=Ry3nNBlWJvo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Arga Marvel

Chord Lagu Lainnya

×