Open Nav

Ardia Diwang Probowati - Titip Roso Kangen Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
        

Intro : C Em Am Em F C Dm G C G Am hangiring angin wengi F C tak laraske tresno ne ati G agawe kangen roso ing sepi.. Am bungae atiku.. Em yen eling esemmu.. Dm gambarke kangen.. G marang sliramu.. C G Am ning langit katon gumebyar F C kerlip lintang nyinari bumi G hawaning wengi nambah kangen iki.. Am siramono ati.. Em kang nandang kasmaran.. Dm tak simpen roso.. G pengen sesandingan.. Int. F Em Dm G C Reff : Am Em ning kerlipe lintang F C tak titipne roso kangenku Dm C senadyan adoh jarakmu Dm E rasane tansah sinanding sliramu.. Am Em tak roso katon nyoto F C pasuryanmu ono ing netro Dm C tak pisah jarak lan wektu Dm E ra ngalangi anggonku kasmaran.. Musik : Am Em F C Dm C Dm..E.. Am Em F C Dm C Dm..E.. C.. C G Am hangiring angin wengi F C tak laraske tresno ne ati G agawe kangen roso ing sepi.. Am bungae atiku.. Em yen eling esemmu.. Dm gambarke kangen.. G marang sliramu.. C G Am ning langit katon gumebyar F C kerlip lintang nyinari bumi G hawaning wengi nambah kangen iki.. Am siramono ati.. Em kang nandang kasmaran.. Dm tak simpen roso.. G pengen sesandingan.. Int. F Em Dm G C Reff : Am Em ning kerlipe lintang F C tak titipne roso kangenku Dm C senadyan adoh jarakmu Dm E rasane tansah sinanding sliramu.. Am Em tak roso katon nyoto F C pasuryanmu ono ing netro Dm C tak pisah jarak lan wektu Dm E ra ngalangi anggonku kasmaran.. Outro : Am Em F C Dm G C.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D F#m Bm F#m G D Em A D A Bm hangiring angin wengi G D tak laraske tresno ne ati A agawe kangen roso ing sepi.. Bm bungae atiku.. F#m yen eling esemmu.. Em gambarke kangen.. A marang sliramu.. D A Bm ning langit katon gumebyar G D kerlip lintang nyinari bumi A hawaning wengi nambah kangen iki.. Bm siramono ati.. F#m kang nandang kasmaran.. Em tak simpen roso.. A pengen sesandingan.. Int. G F#m Em A D Reff : Bm F#m ning kerlipe lintang G D tak titipne roso kangenku Em D senadyan adoh jarakmu Em F# rasane tansah sinanding sliramu.. Bm F#m tak roso katon nyoto G D pasuryanmu ono ing netro Em D tak pisah jarak lan wektu Em F# ra ngalangi anggonku kasmaran.. Musik : Bm F#m G D Em D Em..F#.. Bm F#m G D Em D Em..F#.. D.. D A Bm hangiring angin wengi G D tak laraske tresno ne ati A agawe kangen roso ing sepi.. Bm bungae atiku.. F#m yen eling esemmu.. Em gambarke kangen.. A marang sliramu.. D A Bm ning langit katon gumebyar G D kerlip lintang nyinari bumi A hawaning wengi nambah kangen iki.. Bm siramono ati.. F#m kang nandang kasmaran.. Em tak simpen roso.. A pengen sesandingan.. Int. G F#m Em A D Reff : Bm F#m ning kerlipe lintang G D tak titipne roso kangenku Em D senadyan adoh jarakmu Em F# rasane tansah sinanding sliramu.. Bm F#m tak roso katon nyoto G D pasuryanmu ono ing netro Em D tak pisah jarak lan wektu Em F# ra ngalangi anggonku kasmaran.. Outro : Bm F#m G D Em A D..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ardia Diwang Probowati mudah, kunci gitar Ardia Diwang Probowati, chord lagu Ardia Diwang Probowati - Titip Roso Kangen Dasar , chord dasar Ardia Diwang Probowati - Titip Roso Kangen Dasar , chordtela Ardia Diwang Probowati - Titip Roso Kangen Dasar , lirik lagu Ardia Diwang Probowati - Titip Roso Kangen Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ardia Diwang Probowati di youtube: https://youtube.com/watch?v=nvb5Hsl_7BU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ardia Diwang Probowati

Chord Lagu Lainnya

×