menu

Anzalna Rahma - Masalah Ati Chord Gitar dan Lirik

Anzalna Rahma Anzalna Rahma 82 views
Transpose Font
Capo fret 3

       C        G
yen pancen takdire..
   Am       Em
adewe ra gandeng..
  F          C
mugo biso ngelilakne
     Dm-Em-F -C -G
kowe ka-ro li-ya-ne..

       C       G
yen pancen akhire..
      Am      Em
tak tutup cerito iki..
  F         C
mugo uripmu bahagio..
    Dm  -Em  -F  -G     C
masalah atiku dipikir keri..

Intro : C G Am..
        F G C..

  C       G        Am
biyen.. kowe tau janji..
   F           G       C  G
ra bakal nglarani ati iki..
  C           G            Am
sayangmu jare mung kanggo aku..
  F             G          C     G
nanging nyatane kabeh mung palsu..

     C        G          Am
tego tenan.. awakmu ninggalne..
     F             G           C  G
karo hubungan sing tak perjuangne..
 C              G       Am
opo pancen mati roso atimu..
    F            G      C
nganti mbok ajur mumur atiku..

Musik : F G G# Bm -Dm C.. 

Reff :
        C        G
 yen pancen takdire..
    Am       Em
 adewe ra gandeng..
   F          C
 mugo biso ngelilakne.
      Dm          G
 kowe karo liyane..

        C       G
 yen pancen akhire..
       Am      Em
 tak tutup cerito iki..
   F         C
 mugo uripmu bahagio..
     Dm        G         C  G
 masalah atiku dipikir keri..

Musik : C G Am..
        F G F G
        G# Bm -Dm Am G

     C        G          Am
tego tenan.. awakmu ninggalne..
     F             G           C  G
karo hubungan sing tak perjuangne..
 C              G       Am
opo pancen mati roso atimu..
    F            G      C
nganti mbok ajur mumur atiku..

Musik : F G G# Bm -Dm C..

Reff :
        C        G
 yen pancen takdire..
    Am       Em
 adewe ra gandeng..
   F          C
 mugo biso ngelilakne.
      Dm          G
 kowe karo liyane..

        C       G
 yen pancen akhire..
       Am      Em
 tak tutup cerito iki..
   F         C
 mugo uripmu bahagio..
     Dm        G         C  G
 masalah atiku dipikir keri..

        C        G
 yen pancen takdire..
    Am       Em
 adewe ra gandeng..
   F          C
 mugo biso ngelilakne.
      Dm          G
 kowe karo liyane..

        C       G
 yen pancen akhire..
       Am      Em
 tak tutup cerito iki..
   F         C
 mugo uripmu bahagio..
     Dm        G         C
 masalah atiku dipikir keri..
     F         G       Am..
 masalah atiku dipikir keri..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

       D#       A#
yen pancen takdire..
   Cm       Gm
adewe ra gandeng..
  G#         D#
mugo biso ngelilakne
     Fm-Gm-G#-D#-A#
kowe ka-ro li-ya-ne..

       D#      A#
yen pancen akhire..
      Cm      Gm
tak tutup cerito iki..
  G#        D#
mugo uripmu bahagio..
    Fm  -Gm  -G# -A#    D#
masalah atiku dipikir keri..

Intro : D# A# Cm..
        G# A# D#..

  D#      A#       Cm
biyen.. kowe tau janji..
   G#          A#      D# A#
ra bakal nglarani ati iki..
  D#          A#           Cm
sayangmu jare mung kanggo aku..
  G#            A#         D#    A#
nanging nyatane kabeh mung palsu..

     D#       A#         Cm
tego tenan.. awakmu ninggalne..
     G#            A#          D#  A#
karo hubungan sing tak perjuangne..
 D#             A#      Cm
opo pancen mati roso atimu..
    G#           A#     D#
nganti mbok ajur mumur atiku..

Musik : G# A# B Dm -Fm D#..

Reff :
        D#       A#
 yen pancen takdire..
    Cm       Gm
 adewe ra gandeng..
   G#         D#
 mugo biso ngelilakne.
      Fm          A#
 kowe karo liyane..

        D#      A#
 yen pancen akhire..
       Cm      Gm
 tak tutup cerito iki..
   G#        D#
 mugo uripmu bahagio..
     Fm        A#        D#  A#
 masalah atiku dipikir keri..

Musik : D# A# Cm..
        G# A# G# A#
        B Dm -Fm Cm A#

     D#       A#         Cm
tego tenan.. awakmu ninggalne..
     G#            A#          D#  A#
karo hubungan sing tak perjuangne..
 D#             A#      Cm
opo pancen mati roso atimu..
    G#           A#     D#
nganti mbok ajur mumur atiku..

Musik : G# A# B Dm -Fm D#..

Reff :
        D#       A#
 yen pancen takdire..
    Cm       Gm
 adewe ra gandeng..
   G#         D#
 mugo biso ngelilakne.
      Fm          A#
 kowe karo liyane..

        D#      A#
 yen pancen akhire..
       Cm      Gm
 tak tutup cerito iki..
   G#        D#
 mugo uripmu bahagio..
     Fm        A#        D#  A#
 masalah atiku dipikir keri..

        D#       A#
 yen pancen takdire..
    Cm       Gm
 adewe ra gandeng..
   G#         D#
 mugo biso ngelilakne.
      Fm          A#
 kowe karo liyane..

        D#      A#
 yen pancen akhire..
       Cm      Gm
 tak tutup cerito iki..
   G#        D#
 mugo uripmu bahagio..
     Fm        A#        D#
 masalah atiku dipikir keri..
     G#        A#      Cm..
 masalah atiku dipikir keri..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Anzalna Rahma

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×