Open Nav

Anggun Pramudita - Tego Ra Tego Chord Gitar dan Lirik Lagu

22 views
                Capo di fret 3
C
ngaliyo kowe ngaliyo..
Dm C
wes cukup mbok gawe loro..

Intro : C F G C
C F G C
C F
jujur atiku tahu kedanan
G C          
eleng esemmu nggawe ku ngguyu dewean
F C
nanging saiki ceritone bedo
Dm G
malah pengen kowe ndang ngaliho..

C F
dudu mergoku ra seneng ro kowe..
G C
nanging saiki aku wes ono liyane
F C
sing luweh sayang nerimo po anane
Dm G C
masio aku iki wong ra nduwe..

Int. C C F G C
C C Dm C

Reff :
 C
 ngaliyo kowe ngaliyo..
 Dm C
 wes cukup mbok gawe loro..
 C
 ngaliyo kowe ngaliyo..
 Dm C
 jo ngetok nong ngarep moto..

 F C  
 wes cukup aku mbok gawe loro
 Dm G C
 tego ora tego kudu lilo..

Musik : F Em Am Dm G..

C F
dudu mergoku ra seneng ro kowe..
G C
nanging saiki aku wes ono liyane
F C
sing luweh sayang nerimo po anane
Dm G C
masio aku iki wong ra nduwe..

Reff :
 C
 ngaliyo kowe ngaliyo..
 Dm C
 wes cukup mbok gawe loro..
 C
 ngaliyo kowe ngaliyo..
 Dm C
 jo ngetok nong ngarep moto..

 F C  
 wes cukup aku mbok gawe loro
 Dm G C
 tego ora tego kudu lilo..

Catatan :
♫ Oiginal dari D#
[[[Versi Capo di fret 1]]]
D
ngaliyo kowe ngaliyo..
Em D
wes cukup mbok gawe loro..

Intro : D G A D
D G A D
D G
jujur atiku tahu kedanan
A D          
eleng esemmu nggawe ku ngguyu dewean
G D
nanging saiki ceritone bedo
Em A
malah pengen kowe ndang ngaliho..

D G
dudu mergoku ra seneng ro kowe..
A D
nanging saiki aku wes ono liyane
G D
sing luweh sayang nerimo po anane
Em A D
masio aku iki wong ra nduwe..

Int. D D G A D
D D Em D

Reff :
 D
 ngaliyo kowe ngaliyo..
 Em D
 wes cukup mbok gawe loro..
 D
 ngaliyo kowe ngaliyo..
 Em D
 jo ngetok nong ngarep moto..

 G D   
 wes cukup aku mbok gawe loro
 Em A D
 tego ora tego kudu lilo..

Musik : G F#m Bm Em A..

D G
dudu mergoku ra seneng ro kowe..
A D
nanging saiki aku wes ono liyane
G D
sing luweh sayang nerimo po anane
Em A D
masio aku iki wong ra nduwe..

Reff :
 D
 ngaliyo kowe ngaliyo..
 Em D
 wes cukup mbok gawe loro..
 D
 ngaliyo kowe ngaliyo..
 Em D
 jo ngetok nong ngarep moto..

 G D   
 wes cukup aku mbok gawe loro
 Em A D
 tego ora tego kudu lilo..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Anggun Pramudita mudah, kunci gitar Anggun Pramudita, chord lagu Anggun Pramudita - Tego Ra Tego Dasar , chord dasar Anggun Pramudita - Tego Ra Tego Dasar , chordtela Anggun Pramudita - Tego Ra Tego Dasar , lirik lagu Anggun Pramudita - Tego Ra Tego Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Anggun Pramudita di youtube: https://youtube.com/watch?v=6KP2C96i3B4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Anggun Pramudita

Chord Lagu Lainnya

×