Open Nav

Anggun Pramudita - Ra Ono Restu Chord Gitar dan Lirik Lagu

23 views
                Capo di fret 1

Intro : Am F G Am
Am F G E
Am Dm
 aku ngerti.. aku salah
G C
 tego ninggalke sliramu
Am Dm
 saktenane.. abot tresnomu
G C
 pancen ngeneki kahananku..

Int. Am F G Am
Am Dm
 sepurane.. yen sliramu loro
G C
 kudu lilo aku lungo
Am Dm
 kabeh iki.. mergo ora ono
G C
 restu teko marang wong tuo..

Int. Dm G Am -G Am -G

Reff :
 Am G
  sing tak jaluk gedene pangapuromu
 Dm Am
  aku wes ono penggantine awakmu
 Am G
  ikhlasne aku nyanding karo wong liyo
 Dm E
  mugo kowe iso tabah nerimo..

 Am G
  sing tak jaluk gedene pangapuromu
 Dm Am
  aku wes ono penggantine awakmu
 Am G
  ikhlasne aku nyanding karo wong liyo
 Dm E
  mugo kowe iso tabah nerimo..

Musik : Am G Dm Am
Am G Dm G Am
Dm F G Am
Dm F G Am
Am Dm
 sepurane.. yen sliramu loro
G C
 kudu lilo aku lungo
Am Dm
 kabeh iki.. mergo ora ono
G C
 restu teko marang wong tuo..

Int. Dm G Am

Reff :
 Am G
  sing tak jaluk gedene pangapuromu
 Dm Am
  aku wes ono penggantine awakmu
 Am G
  ikhlasne aku nyanding karo wong liyo
 Dm E
  mugo kowe iso tabah nerimo..

 Am G
  sing tak jaluk gedene pangapuromu
 Dm Am
  aku wes ono penggantine awakmu
 Am G
  ikhlasne aku nyanding karo wong liyo
 Dm E
  mugo kowe iso tabah nerimo..

Outro : Am
[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A#m F# G# A#m
A#m F# G# F
A#m D#m
 aku ngerti.. aku salah
G# C#
 tego ninggalke sliramu
A#m D#m
 saktenane.. abot tresnomu
G# C#
 pancen ngeneki kahananku..

Int. A#m F# G# A#m
A#m D#m
 sepurane.. yen sliramu loro
G# C#
 kudu lilo aku lungo
A#m D#m
 kabeh iki.. mergo ora ono
G# C#
 restu teko marang wong tuo..

Int. D#m G# A#m -G# A#m -G#

Reff :
 A#m G#
  sing tak jaluk gedene pangapuromu
 D#m A#m
  aku wes ono penggantine awakmu
 A#m G#
  ikhlasne aku nyanding karo wong liyo
 D#m F
  mugo kowe iso tabah nerimo..

 A#m G#
  sing tak jaluk gedene pangapuromu
 D#m A#m
  aku wes ono penggantine awakmu
 A#m G#
  ikhlasne aku nyanding karo wong liyo
 D#m F
  mugo kowe iso tabah nerimo..

Musik : A#m G# D#m A#m
A#m G# D#m G# A#m
D#m F# G# A#m
D#m F# G# A#m
A#m D#m
 sepurane.. yen sliramu loro
G# C#
 kudu lilo aku lungo
A#m D#m
 kabeh iki.. mergo ora ono
G# C#
 restu teko marang wong tuo..

Int. D#m G# A#m

Reff :
 A#m G#
  sing tak jaluk gedene pangapuromu
 D#m A#m
  aku wes ono penggantine awakmu
 A#m G#
  ikhlasne aku nyanding karo wong liyo
 D#m F
  mugo kowe iso tabah nerimo..

 A#m G#
  sing tak jaluk gedene pangapuromu
 D#m A#m
  aku wes ono penggantine awakmu
 A#m G#
  ikhlasne aku nyanding karo wong liyo
 D#m F
  mugo kowe iso tabah nerimo..

Outro : A#m
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Anggun Pramudita mudah, kunci gitar Anggun Pramudita, chord lagu Anggun Pramudita - Ra Ono Restu Dasar , chord dasar Anggun Pramudita - Ra Ono Restu Dasar , chordtela Anggun Pramudita - Ra Ono Restu Dasar , lirik lagu Anggun Pramudita - Ra Ono Restu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Anggun Pramudita di youtube: https://youtube.com/watch?v=w1xUGX3ysJQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Anggun Pramudita

Chord Lagu Lainnya

×