menu

Anggun Pramudita - Nono Liyo Chord Gitar dan Lirik Lagu

16 views
Transpose Font
Capo ♪ fret 2

Intro : Am..F..Dm..Am..
        Am..F..Dm..E..

      Am
ngelempoh rasane ati..
G
ulie nggoleti..
F
nong endi saiki..
     Am        E
riko nong endi..

Am
bingung ngelayong..
     G
ngelamun wis dadi siji..
F
ono tah dalan..
       Am
ketemu ring dino mburi..

Int. F G Am..

C
padahal ning ati..
     G
riko kembang hang sun pujo..
  Dm
nono liyo..
           Am       G
wong sak liyan riko..

Am
padahal ning ati..
     G
riko kembang hang sun nduweni..
  Dm
nono liyo..
     E
wong hang sun welasi..

Reff :
      Am
 opo iki hang aran welas..
      F
 opo iki hang aran seneng..
     Dm
 tibane mong nggawe..
            Am     E
 pikir sing karuan..

       Am
 opo welas gudu gedigi..
       F
 opo seneng ngorbano ati..
   Dm          G         Am
 serang kepingine urip dadi siji..

Musik : Am..F..Dm G Am E
        Am..F..Dm G Am E

      Am
ngelempoh rasane ati..
G
ulie nggoleti..
F
nong endi saiki..
     Am        E
riko nong endi..

Am
bingung ngelayong..
     G
ngelamun wis dadi siji..
F
ono tah dalan..
       Am
ketemu ring dino mburi..

Int. F G Am..

C
padahal ning ati..
     G
riko kembang hang sun pujo..
  Dm
nono liyo..
           Am       G
wong sak liyan riko..

Am
padahal ning ati..
        G
riko kembang hang sun nduweni..
  Dm
nono liyo..
     E
wong hang sun welasi..

Reff :
      Am
 opo iki hang aran welas..
      F
 opo iki hang aran seneng..
     Dm
 tibane mong nggawe..
            Am     E
 pikir sing karuan..

       Am
 opo welas gudu gedigi..
       F
 opo seneng ngorbano ati..
   Dm          G         Am      E
 serang kepingine urip dadi siji..

      Am
 opo iki hang aran welas..
      F
 opo iki hang aran seneng..
     Dm
 tibane mong nggawe..
            Am     E
 pikir sing karuan..

       Am
 opo welas gudu gedigi..
       F
 opo seneng ngorbano ati..
   Dm          G         Am
 serang kepingine urip dadi siji..

Outro : F G Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm..G..Em..Bm..
        Bm..G..Em..F#..

      Bm
ngelempoh rasane ati..
A
ulie nggoleti..
G
nong endi saiki..
     Bm        F#
riko nong endi..

Bm
bingung ngelayong..
     A
ngelamun wis dadi siji..
G
ono tah dalan..
       Bm
ketemu ring dino mburi..

Int. G A Bm..

D
padahal ning ati..
     A
riko kembang hang sun pujo..
  Em
nono liyo..
           Bm       A
wong sak liyan riko..

Bm
padahal ning ati..
     A
riko kembang hang sun nduweni..
  Em
nono liyo..
     F#
wong hang sun welasi..

Reff :
      Bm
 opo iki hang aran welas..
      G
 opo iki hang aran seneng..
     Em
 tibane mong nggawe..
            Bm     F#
 pikir sing karuan..

       Bm
 opo welas gudu gedigi..
       G
 opo seneng ngorbano ati..
   Em          A         Bm
 serang kepingine urip dadi siji..

Musik : Bm..G..Em A Bm F#
        Bm..G..Em A Bm F#

      Bm
ngelempoh rasane ati..
A
ulie nggoleti..
G
nong endi saiki..
     Bm        F#
riko nong endi..

Bm
bingung ngelayong..
     A
ngelamun wis dadi siji..
G
ono tah dalan..
       Bm
ketemu ring dino mburi..

Int. G A Bm..

D
padahal ning ati..
     A
riko kembang hang sun pujo..
  Em
nono liyo..
           Bm       A
wong sak liyan riko..

Bm
padahal ning ati..
        A
riko kembang hang sun nduweni..
  Em
nono liyo..
     F#
wong hang sun welasi..

Reff :
      Bm
 opo iki hang aran welas..
      G
 opo iki hang aran seneng..
     Em
 tibane mong nggawe..
            Bm     F#
 pikir sing karuan..

       Bm
 opo welas gudu gedigi..
       G
 opo seneng ngorbano ati..
   Em          A         Bm      F#
 serang kepingine urip dadi siji..

      Bm
 opo iki hang aran welas..
      G
 opo iki hang aran seneng..
     Em
 tibane mong nggawe..
            Bm     F#
 pikir sing karuan..

       Bm
 opo welas gudu gedigi..
       G
 opo seneng ngorbano ati..
   Em          A         Bm
 serang kepingine urip dadi siji..

Outro : G A Bm..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Anggun Pramudita

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×