Open Nav

Anggun Pramudita - Mergo Ra Mungkin Chord Gitar dan Lirik Lagu

16 views
                ♫ Capo di fret 4

Intro : C G Am Em
F C G C...

C G
 ku sadari, awakku iki..
 Am Em
ora pantes nggo.. kowe..
F C
 koyo langit lan bumi
G C
 ra bakal dadi siji..

C G
 yen koyo ngene, dadi dalane
   Am Em
ku ikhlas nglilakane..
F C
 kowe nyanding wong liyo
G C
 mugo mugo we bahagia..

Reff :
 C G
  cerito iki.. ndang diakhiri
 Am Em F
  aku wes ra kuat.. ati..
   G C G
 kowe mblenjanji janji..

 C G
  mergo ra mungkin.. ku ngunduh lintang
 Am Em F
  sing ono ning nduwur.. langit..
   G C G
 nuruti kekarepanmu..
 F C C
    jelas ra mungkin..

Musik : C G Am Em
F C Dm G C...

C G
 sing jaluk kowe jo nganti
    Am Em
mengharapkanku kembali
F C
 lorone ati iki..
G C
 wes ono sing nambani..

Reff :
 C G
  cerito iki.. ndang diakhiri
 Am Em F
  aku wes ra kuat.. ati..
   G C G
 kowe mblenjanji janji..

 C G
  mergo ra mungkin.. ku ngunduh lintang
 Am Em F
  sing ono ning nduwur.. langit..
   G C G
 nuruti kekarepanmu..
 F C C
    jelas ra mungkin..

 C G
  cerito iki.. ndang diakhiri
 Am Em F
  aku wes ra kuat.. ati..
   G C G
 kowe mblenjanji janji..

 C G
  mergo ra mungkin.. ku ngunduh lintang
 Am Em F
  sing ono ning nduwur.. langit..
   G C G
 nuruti kekarepanmu..
 F C C
    jelas ra mungkin..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E B C#m G#m
A E B E..

E B
 ku sadari, awakku iki..
 C#m G#m
ora pantes nggo.. kowe..
A E
 koyo langit lan bumi
B E
 ra bakal dadi siji..

E B
 yen koyo ngene, dadi dalane
   C#m G#m
ku ikhlas nglilakane..
A E
 kowe nyanding wong liyo
B E
 mugo mugo we bahagia..

Reff :
 E B
  cerito iki.. ndang diakhiri
 C#m G#m A
  aku wes ra kuat.. ati..
   B E B
 kowe mblenjanji janji..

 E B
  mergo ra mungkin.. ku ngunduh lintang
 C#m G#m A
  sing ono ning nduwur.. langit..
   B E B
 nuruti kekarepanmu..
 A E E
    jelas ra mungkin..

Musik : E B C#m G#m
A E F#m B E..

E B
 sing jaluk kowe jo nganti
    C#m G#m
mengharapkanku kembali
A E
 lorone ati iki..
B E
 wes ono sing nambani..

Reff :
 E B
  cerito iki.. ndang diakhiri
 C#m G#m A
  aku wes ra kuat.. ati..
   B E B
 kowe mblenjanji janji..

 E B
  mergo ra mungkin.. ku ngunduh lintang
 C#m G#m A
  sing ono ning nduwur.. langit..
   B E B
 nuruti kekarepanmu..
 A E E
    jelas ra mungkin..

 E B
  cerito iki.. ndang diakhiri
 C#m G#m A
  aku wes ra kuat.. ati..
   B E B
 kowe mblenjanji janji..

 E B
  mergo ra mungkin.. ku ngunduh lintang
 C#m G#m A
  sing ono ning nduwur.. langit..
   B E B
 nuruti kekarepanmu..
 A E E
    jelas ra mungkin..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Anggun Pramudita mudah, kunci gitar Anggun Pramudita, chord lagu Anggun Pramudita - Mergo Ra Mungkin Dasar , chord dasar Anggun Pramudita - Mergo Ra Mungkin Dasar , chordtela Anggun Pramudita - Mergo Ra Mungkin Dasar , lirik lagu Anggun Pramudita - Mergo Ra Mungkin Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Anggun Pramudita di youtube: https://youtube.com/watch?v=Q1CE025vhig

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Anggun Pramudita

Chord Lagu Lainnya

×