Open Nav

Anggun Pramudita - Kowe Ngilang Chord Gitar dan Lirik Lagu

9 views
        Original chord dari G

Intro : C E Am A
Dm..Fm..G..

C C7
roh.. siji angenanku..
            F
biso urip bareng selawase
        G
susah seneng karo kowe..

 C C7
ojo.. kowe nganti dolanan..
              F
terus kowe ngilang..
                  G
mergo saiki sayangku temenan..

     Em Am
mugo terus langgengo..
           Em Am
janji kowe bakal tak jogo..
       F
sabendinane dongaku..
           G
kowe bakal dadi jodoku..

Reff :
            C E Am A
 yo mung sliramu gawe atiku tenang..
        Dm F
 esem guyumu sing gawe..
         G
 saben bengiku kelingan

         C E Am A
 janjiku bakal bahagiakne dirimu..
   F
 kowe sing tak kanti..
        G C
 tulung imbangi perasaan iki..

Musik : C E Am A
Dm..Fm..G..

 C C7
ojo.. kowe nganti dolanan..
              F
terus kowe ngilang..
                  G
mergo saiki sayangku temenan..

     Em Am
mugo terus langgengo..
           Em Am
janji kowe bakal tak jogo..
       F
sabendinone dongaku..
           G
kowe bakal dadi jodoku..

Reff :
            C E Am A
 yo mung sliramu gawe atiku tenang..
        Dm F
 esem guyumu sing gawe..
         G
 saben bengiku kelingan

         C E Am A
 janjiku bakal bahagiakne dirimu..
   F
 kowe sing tak kanti..
        G C
 tulung imbangi perasaan iki..

            C E Am A
 yo mung sliramu gawe atiku tenang..
        Dm F
 esem guyumu sing gawe..
         G
 saben bengiku kelingan

         C E Am A
 janjiku bakal bahagiakne dirimu..
   F
 kowe sing tak kanti..
        G C
 tulung imbangi perasaan iki..
-------------- ===ORIGINAL CHORD=== --------------
Intro : G B Em E Am..Cm..D.. G G7 roh.. siji angenanku.. C biso urip bareng selawase D susah seneng karo kowe.. G G7 ojo.. kowe nganti dolanan.. C terus kowe ngilang.. D mergo saiki sayangku temenan.. Bm Em mugo terus langgengo.. Bm Em janji kowe bakal tak jogo.. C sabendinane dongaku.. D kowe bakal dadi jodoku.. Reff : G B Em E yo mung sliramu gawe atiku tenang.. Am C esem guyumu sing gawe.. D saben bengiku kelingan G B Em E janjiku bakal bahagiakne dirimu.. C kowe sing tak kanti.. D G tulung imbangi perasaan iki.. Musik : G B Em E Am..Cm..D.. G G7 ojo.. kowe nganti dolanan.. C terus kowe ngilang.. D mergo saiki sayangku temenan.. Bm Em mugo terus langgengo.. Bm Em janji kowe bakal tak jogo.. C sabendinone dongaku.. D kowe bakal dadi jodoku.. Reff : G B Em E yo mung sliramu gawe atiku tenang.. Am C esem guyumu sing gawe.. D saben bengiku kelingan G B Em E janjiku bakal bahagiakne dirimu.. C kowe sing tak kanti.. D G tulung imbangi perasaan iki.. G B Em E yo mung sliramu gawe atiku tenang.. Am C esem guyumu sing gawe.. D saben bengiku kelingan G B Em E janjiku bakal bahagiakne dirimu.. C kowe sing tak kanti.. D G tulung imbangi perasaan iki..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Anggun Pramudita mudah, kunci gitar Anggun Pramudita, chord lagu Anggun Pramudita - Kowe Ngilang Dasar , chord dasar Anggun Pramudita - Kowe Ngilang Dasar , chordtela Anggun Pramudita - Kowe Ngilang Dasar , lirik lagu Anggun Pramudita - Kowe Ngilang Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Anggun Pramudita di youtube: https://youtube.com/watch?v=_Jt6qjlyf80

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Anggun Pramudita

Chord Lagu Lainnya

×