Open Nav

Anggi Rian Feat. Puspita Gomy - Bebarengan Chord Gitar dan Lirik Lagu

13 views
        Capo di fret 4

Intro : C Am F G
C Am F G
C Am
 tak gawe..
F G C
 tembang iki kanggo kowe
        Am
sing saiki..
F G C
 tak tresnani seko ati
     Am
tuluskan ati..
F G C G
 yo mung kowe sing tak tenani..

C Am
 duh kangmas.. 
F G C
 tak tompo tembangmu kuwi
       Am
sing gawe.. 
F G C
 atiku rasane nyaman
      Am
bakal tak jogo..
F G C G
 ati iki kanggo kowe..

F G
 dongakno wae.. 
   Em Am
Gusti iku mboten sare..
     Dm
perjuangke wae sing wis yakin
G
dadi jodhone..

Reff :
  F
 ojo ngucap sayang
        G
 nek ujunge kowe ngilang..
     Em E
 ojo ngucap setyo maring aku
       Am
 nek kowe lungo..
               Dm
 sing tak karepke kowe iso
          G
 ngancani uripku
                C C7
 seneng susah bebarengan..

            F
 tak ucap sayang..
               G
 tresnoku ra bakal ilang
             Em E
 tetep ngancani mergo tresnoku yo 
      Am
 mung kowe..
                Dm
 sing tak dongakno dewe..
            G C 
 iso urip bebarengan selawase..

Musik : C..Am..Dm C G..
        Em..Am..Dm..G..C..

C Am
 duh kangmas.. 
F G C
 tak tompo tembangmu kuwi
       Am
sing gawe.. 
F G C
 atiku rasane nyaman
      Am
bakal tak jogo..
F G C G
 ati iki kanggo kowe..

F G
 dongakno wae.. 
   Em Am
Gusti iku mboten sare..
     Dm
perjuangke wae sing wis yakin
G
dadi jodhone..

Reff :
  F
 ojo ngucap sayang
        G
 nek ujunge kowe ngilang..
        Em E
 ojo ngucap setyo maring aku
       Am
 nek kowe lungo..
               Dm
 sing tak karepke kowe iso
          G
 ngancani uripku
                C
 seneng susah bebarengan..

            F
 tak ucap sayang..
               G
 tresnoku ra bakal ilang
             Em E
 tetep ngancani mergo tresnoku yo 
      Am
 mung kowe..
                Dm
 sing tak dongakno dewe..
            G C
 iso urip bebarengan selawase..

Outro :
   F G C
cinta.. kita untuk selamanya..
   F G C
sampai.. kita tutup usia..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E C#m A B
E C#m A B
E C#m
 tak gawe..
A B E
 tembang iki kanggo kowe
        C#m
sing saiki..
A B E
 tak tresnani seko ati
     C#m
tuluskan ati..
A B E B
 yo mung kowe sing tak tenani..

E C#m
 duh kangmas.. 
A B E
 tak tompo tembangmu kuwi
       C#m
sing gawe.. 
A B E
 atiku rasane nyaman
      C#m
bakal tak jogo..
A B E B
 ati iki kanggo kowe..

A B
 dongakno wae.. 
   G#m C#m
Gusti iku mboten sare..
     F#m
perjuangke wae sing wis yakin
B
dadi jodhone..

Reff :
  A
 ojo ngucap sayang
        B
 nek ujunge kowe ngilang..
     G#m G#
 ojo ngucap setyo maring aku
       C#m
 nek kowe lungo..
               F#m
 sing tak karepke kowe iso
          B
 ngancani uripku
                E E7
 seneng susah bebarengan..

            A
 tak ucap sayang..
               B
 tresnoku ra bakal ilang
             G#m G#
 tetep ngancani mergo tresnoku yo 
      C#m
 mung kowe..
                F#m
 sing tak dongakno dewe..
            B             (E)
 iso urip bebarengan selawase..

Musik : E..C#m..F#m E B..
        G#m..C#m..F#m..B..E..

E C#m
 duh kangmas.. 
A B E
 tak tompo tembangmu kuwi
       C#m
sing gawe.. 
A B E
 atiku rasane nyaman
      C#m
bakal tak jogo..
A B E B
 ati iki kanggo kowe..

A B
 dongakno wae.. 
   G#m C#m
Gusti iku mboten sare..
     F#m
perjuangke wae sing wis yakin
B
dadi jodhone..

Reff :
  A
 ojo ngucap sayang
        B
 nek ujunge kowe ngilang..
        G#m G#
 ojo ngucap setyo maring aku
       C#m
 nek kowe lungo..
               F#m
 sing tak karepke kowe iso
          B
 ngancani uripku
                E
 seneng susah bebarengan..

            A
 tak ucap sayang..
               B
 tresnoku ra bakal ilang
             G#m G#
 tetep ngancani mergo tresnoku yo 
      C#m
 mung kowe..
                F#m
 sing tak dongakno dewe..
            B E
 iso urip bebarengan selawase..

Outro :
   A B E
cinta.. kita untuk selamanya..
   A B E
sampai.. kita tutup usia..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Anggi Rian mudah, kunci gitar Anggi Rian, chord lagu Anggi Rian Feat. Puspita Gomy - Bebarengan Dasar , chord dasar Anggi Rian Feat. Puspita Gomy - Bebarengan Dasar , chordtela Anggi Rian Feat. Puspita Gomy - Bebarengan Dasar , lirik lagu Anggi Rian Feat. Puspita Gomy - Bebarengan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Anggi Rian di youtube: https://youtube.com/watch?v=ab1zMUuRIVE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Anggi Rian

Chord Lagu Lainnya

×