menu

Angga Widodo - Mblenjani Chord Gitar dan Lirik Lagu

15 views
Transpose Font
Intro : C..

C                    F
 tak tinggalke kuto iki..
G                   C
 sak jane abot nang ati..
A                    Dm
 aku lungo nggolek sangu kanggo rabi..
F                 G
 cekelen janjiku iki..

C                   F
 urip susah tak lakoni..
G                   C
 mangan sego sambel trasi..
A                 Dm
 iku buktine gede tresno neng ati..
F                     G
 nyambut gawe awan mbengi..

Reff :
       F                 G
 loro atiku.. jebule awakmu..
                 C  C7
 milih priyo liyane..
       F                      G
 gelo atiku.. kowe sing tak sayang..
           C
 mblenjani janji..
 E               Am   G    F
  yen disik aku ora tau janji..
 C      Dm         G     C..
 saiki ora mungkin.. aku bali..

C                   F
 urip susah tak lakoni..
G                   C
 mangan sego sambel trasi..
A                 Dm
 iku buktine gede tresno neng ati..
F                     G
 nyambut gawe awan mbengi..

Reff :
       F                 G
 loro atiku.. jebule awakmu..
                 C  C7
 milih priyo liyane..
       F                      G
 gelo atiku.. kowe sing tak sayang..
           C
 mblenjani janji..
 E               Am   G    F
  yen disik aku ora tau janji..
 C      Dm         G     C..
 saiki ora mungkin.. aku bali..

Musik : F G C..
        F G C..

Reff :
       F                 G
 loro atiku.. jebule awakmu..
                 C  C7
 milih priyo liyane..
       F                      G
 gelo atiku.. kowe sing tak sayang..
           C
 mblenjani janji..
 E               Am   G    F
  yen disik aku ora tau janji..
 C      Dm         G     C
 saiki ora mungkin.. aku bali..

         F               G
 loro atiku.. jebule awakmu..
                 C  C7
 milih priyo liyane..
       F                      G
 gelo atiku.. kowe sing tak sayang..
              C
 mblenjani janji..
 E               Am   G    F
  yen disik aku ora tau janji..
 C      Dm         G    (F)
 saiki ora mungkin.. aku bali..

Outro : F C Dm -G C        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Angga Widodo

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×