Open Nav

Angga Widodo - Mblenjani Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
                

Intro : C.. C F tak tinggalke kuto iki.. G C sak jane abot nang ati.. A Dm aku lungo nggolek sangu kanggo rabi.. F G cekelen janjiku iki.. C F urip susah tak lakoni.. G C mangan sego sambel trasi.. A Dm iku buktine gede tresno neng ati.. F G nyambut gawe awan mbengi.. Reff : F G loro atiku.. jebule awakmu.. C C7 milih priyo liyane.. F G gelo atiku.. kowe sing tak sayang.. C mblenjani janji.. E Am G F yen disik aku ora tau janji.. C Dm G C.. saiki ora mungkin.. aku bali.. C F urip susah tak lakoni.. G C mangan sego sambel trasi.. A Dm iku buktine gede tresno neng ati.. F G nyambut gawe awan mbengi.. Reff : F G loro atiku.. jebule awakmu.. C C7 milih priyo liyane.. F G gelo atiku.. kowe sing tak sayang.. C mblenjani janji.. E Am G F yen disik aku ora tau janji.. C Dm G C.. saiki ora mungkin.. aku bali.. Musik : F G C.. F G C.. Reff : F G loro atiku.. jebule awakmu.. C C7 milih priyo liyane.. F G gelo atiku.. kowe sing tak sayang.. C mblenjani janji.. E Am G F yen disik aku ora tau janji.. C Dm G C saiki ora mungkin.. aku bali.. F G loro atiku.. jebule awakmu.. C C7 milih priyo liyane.. F G gelo atiku.. kowe sing tak sayang.. C mblenjani janji.. E Am G F yen disik aku ora tau janji.. C Dm G (F) saiki ora mungkin.. aku bali.. Outro : F C Dm -G C


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Angga Widodo mudah, kunci gitar Angga Widodo, chord lagu Angga Widodo - Mblenjani Dasar , chord dasar Angga Widodo - Mblenjani Dasar , chordtela Angga Widodo - Mblenjani Dasar , lirik lagu Angga Widodo - Mblenjani Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Angga Widodo di youtube: https://youtube.com/watch?v=vR8bBg0TzUQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Angga Widodo

Chord Lagu Lainnya

×