Open Nav

Angel Merem - Timbang Kejeron Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : F..F Cm C G/B Am G F.. C G/B Am G sakjane aku ngerti.. F G C yen kowe ngapusi.. C G/B Am F nanging aku milih meneng wae.. Cm G C ben kowe tetep ning kene.. C G/B Am G jaremu namung aku.. F G C sing ono atimu.. C G/B Am F nyatane sewu siji ati.. Cm G C sing saiki mbok gondeli.. Em Am wis cukup semene anggonku ngalah.. Em Am los sekabehane aku wis sayah.. Bb C wis ra betah kadung wegah.. Reff : F G timbang kejeron anggonku nresnani kowe C G/B Am sakdurunge kelakon aku tak mundur wae F G mergane ati iki wis mbok gawe tatu jeru C gawe sesek ning dodoku.. F G timbang kebacut malah angel sing ndudut C G/B Am sakdurunge semrawut aku tak ngalahi njabut F G saikine tak manut karo suarane ati iki C mengko ndak malah mawut.. Int. F G C G/B Am G atiku mbok padakke.. F G C terminal madureso.. C G/B Am F sakpenake anggonmu moro Cm G C banjur mbok tinggal lungo.. Musik : F Cm Am G F Cm Dm Em F G Dm Em Bb G C.. F G pamite turu C G/B Am whatsappku mbok centang biru Dm nyatane wis tak batin.. G C sedang berada dalam panggilan lain.. Reff : F G timbang kejeron anggonku nresnani kowe C G/B Am sakdurunge kelakon aku tak mundur wae F G mergane ati iki wis mbok gawe tatu jeru C gawe sesek ning dodoku.. F G timbang kebacut malah angel sing ndudut C G/B Am sakdurunge semrawut aku tak ngalahi njabut F G saikine tak manut karo suarane ati iki C Am mengko ndak malah mawut.. Dm G G# Bb C.. tak manut…. mengko ndak malah mawut.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Change re-chord Bmaj7 = F#/Bb Intro : E..E Em B F#/Bb G#m F# E.. B F#/Bb G#m F# sakjane aku ngerti.. E F# B yen kowe ngapusi.. B F#/Bb G#m E nanging aku milih meneng wae.. Em F# B ben kowe tetep ning kene.. B F#/Bb G#m F# jaremu namung aku.. E F# B sing ono atimu.. B F#/Bb G#m E nyatane sewu siji ati.. Em F# B sing saiki mbok gondeli.. D#m G#m wis cukup semene anggonku ngalah.. D#m G#m los sekabehane aku wis sayah.. A B wis ra betah kadung wegah.. Reff : E F# timbang kejeron anggonku nresnani kowe B F#/Bb G#m sakdurunge kelakon aku tak mundur wae E F# mergane ati iki wis mbok gawe tatu jeru B gawe sesek ning dodoku.. E F# timbang kebacut malah angel sing ndudut B F#/Bb G#m sakdurunge semrawut aku tak ngalahi njabut E F# saikine tak manut karo suarane ati iki B mengko ndak malah mawut.. Int. E F# B F#/Bb G#m F# atiku mbok padakke.. E F# B terminal madureso.. B F#/Bb G#m E sakpenake anggonmu moro Em F# B banjur mbok tinggal lungo.. Musik : E Em G#m F# E Em C#m D#m E F# C#m D#m A F# B.. E F# pamite turu B F#/Bb G#m whatsappku mbok centang biru C#m nyatane wis tak batin.. F# B sedang berada dalam panggilan lain.. Reff : E F# timbang kejeron anggonku nresnani kowe B F#/Bb G#m sakdurunge kelakon aku tak mundur wae E F# mergane ati iki wis mbok gawe tatu jeru B gawe sesek ning dodoku.. E F# timbang kebacut malah angel sing ndudut B F#/Bb G#m sakdurunge semrawut aku tak ngalahi njabut E F# saikine tak manut karo suarane ati iki B G#m mengko ndak malah mawut.. C#m F# G A B.. tak manut…. mengko ndak malah mawut..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Angel Merem mudah, kunci gitar Angel Merem, chord lagu Angel Merem - Timbang Kejeron Dasar , chord dasar Angel Merem - Timbang Kejeron Dasar , chordtela Angel Merem - Timbang Kejeron Dasar , lirik lagu Angel Merem - Timbang Kejeron Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Angel Merem di youtube: https://youtube.com/watch?v=EjP_RgMG7qs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Angel Merem

Chord Lagu Lainnya

×