Open Nav

Angel Merem - Tekone Sliramu Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : Am.. Am G F Am G F -G F Em F G C F aku.. ora ngiro.. Dm bakal seloro iki.. G anggonku nresnani.. C F tatu.. sing tak rasake.. Dm nganti saiki durung.. G pulih ko maune.. Int. F G Am Bm C C F ati.. iki sih kelaran.. Dm durung biso nambani G larane dewekan.. C F tansah.. pengen bebrayan.. Dm rono rene ono sing G dijak sesandingan.. F G nanging.. pas ketemu kowe.. F G rasane ono sing seje.. Reff : C G tekone sliramu Am G koyo dene udan F Em ning pungkasane mongso Dm G ketigo sing dowo.. C G Am nelesi garinge ati iki G F sing wis seprene suwene suwung Fm G (Am) raono sing ngenggoni atiku.. Musik : Am G F (2x) A# D# A# G F C jebule mung sio-sio.. F C seprene nggonku leloro F C nggetuni sing kadung lungo Dm G wis tak cobo lilo ananging raiso.. F G nanging.. pas ketemu kowe.. F G A rasane ono sing seje.. Reff : (Overtune) D A tekone sliramu Bm A koyo dene udan G F#m ning pungkasane mongso Em A ketigo sing dowo.. D A Bm nelesi garinge ati iki A G F#m sing wis seprene suwene suwung Em A (D) raono sing ngenggoni atiku.. D A tekone sliramu Bm A koyo dene udan G F#m ning pungkasane mongso Em A ketigo sing dowo.. D A Bm nelesi garinge ati iki A G F#m sing wis seprene suwene suwung Em A D Bm raono sing ngenggoni atiku.. Em A D Bm raono sing ngenggoni atiku.. Em A C raono sing.. ngenggoni atiku Outro : Bb C D huu huuu uu.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : F#m.. F#m E D F#m E D -E D C#m D E A D aku.. ora ngiro.. Bm bakal seloro iki.. E anggonku nresnani.. A D tatu.. sing tak rasake.. Bm nganti saiki durung.. E pulih ko maune.. Int. D E F#m G#dim A A D ati.. iki sih kelaran.. Bm durung biso nambani E larane dewekan.. A D tansah.. pengen bebrayan.. Bm rono rene ono sing E dijak sesandingan.. D E nanging.. pas ketemu kowe.. D E rasane ono sing seje.. Reff : A Amaj7/E tekone sliramu F#m E koyo dene udan D C#m ning pungkasane mongso Bm E ketigo sing dowo.. A Amaj7/E F#m nelesi garinge ati iki E D sing wis seprene suwene suwung Dm E (F#m) raono sing ngenggoni atiku.. Musik : F#m E D (2x) G C G E D A jebule mung sio-sio.. D A seprene nggonku leloro D A nggetuni sing kadung lungo Bm E wis tak cobo lilo ananging raiso.. D E nanging.. pas ketemu kowe.. D E F# rasane ono sing seje.. Reff : (Overtune) B F# tekone sliramu G#m F# koyo dene udan E D#m ning pungkasane mongso C#m F# ketigo sing dowo.. B F# G#m nelesi garinge ati iki F# E D#m sing wis seprene suwene suwung C#m F# (B) raono sing ngenggoni atiku.. B F# tekone sliramu G#m F# koyo dene udan E D#m ning pungkasane mongso C#m F# ketigo sing dowo.. B F# G#m nelesi garinge ati iki F# E D#m sing wis seprene suwene suwung C#m F# B G#m raono sing ngenggoni atiku.. C#m F# B G#m raono sing ngenggoni atiku.. C#m F# A raono sing.. ngenggoni atiku Outro : G A B huu huuu uu..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Angel Merem mudah, kunci gitar Angel Merem, chord lagu Angel Merem - Tekone Sliramu Dasar , chord dasar Angel Merem - Tekone Sliramu Dasar , chordtela Angel Merem - Tekone Sliramu Dasar , lirik lagu Angel Merem - Tekone Sliramu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Angel Merem di youtube: https://youtube.com/watch?v=9BSY1XJ8sc8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Angel Merem

Chord Lagu Lainnya

×