menu

Andy Razak - Tresno Ngeliyo Chord Gitar dan Lirik

Andy Razak Andy Razak 86 views
Transpose Font
Intro : C Am Dm G
        Fm C D G..

      C    Am      Dm     G
ing wengi iki.. sansoyo sepi..
C       Am        Dm  G
yen kelingan sliramu..
   F         G           Em     Am
lintang rembulan ngilingake kenangan..
       Dm
naliko kowe lan aku
         G
ngucapke tresno temenan..

       C     Am     Dm          G
jeneng ning ati.. sopo sing ngerti..
C        Am        Dm  G
yen sliramu wis ngapu..si..
     F      G           Em        Am
mbok gawe loro, loro sakjroning dodo..
            Dm
wis kok blenjani janjimu..
         G
kok gawe loro atiku..

Reff :
         F          G
 jare ngaku.. tres..no
          Em        Am
 nanging atimu ngeliyo..
         Dm         G         C
 arep sambat.. ning wis ora kuat..

            F          G
 yo wis tak trimakke wae..
          Em         Am
 ben ayem tentrem atine..
           Dm      G
 yen ngono aku tak pilih
       C
 lungo wae..

Musik : Dm G Em a
        Dm  Bb  G..

       C     Am     Dm          G
jeneng ning ati.. sopo sing ngerti..
C        Am        Dm  G
yen sliramu wis ngapu..si..
     F      G           Em        Am
mbok gawe loro, loro sakjroning dodo..
            Dm
wis kok blenjani janjimu..
         G
kok gawe loro atiku..

Reff :
         F          G
 jare ngaku.. tres..no
          Em        Am
 nanging atimu ngeliyo..
         Dm         G         C
 arep sambat.. ning wis ora kuat..

            F          G
 yo wis tak trimakke wae..
          Em         Am
 ben ayem tentrem atine..
           Dm      G
 yen ngono aku tak pilih
       C
 lungo wae..

Musik : Dm G Em A
        Dm G C..

Reff :
         F          G
 jare ngaku.. tres..no
          Em        Am
 nanging atimu ngeliyo..
         Dm         G         C
 arep sambat.. ning wis ora kuat..

            F          G
 yo wis tak trimakke wae..
          Em         Am
 ben ayem tentrem atine..
           Dm      G
 yen ngono aku tak pilih
       C   Am
 lungo wae..
           Dm      G
 yen ngono aku tak pilih..
       C
 lungo wae..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B G#m C#m F#
        Em B C# F#..

      B    G#m     C#m    F#
ing wengi iki.. sansoyo sepi..
B       G#m       C#m F#
yen kelingan sliramu..
   E         F#          D#m    G#m
lintang rembulan ngilingake kenangan..
       C#m
naliko kowe lan aku
         F#
ngucapke tresno temenan..

       B     G#m    C#m         F#
jeneng ning ati.. sopo sing ngerti..
B        G#m       C#m F#
yen sliramu wis ngapu..si..
     E      F#          D#m       G#m
mbok gawe loro, loro sakjroning dodo..
            C#m
wis kok blenjani janjimu..
         F#
kok gawe loro atiku..

Reff :
         E          F#
 jare ngaku.. tres..no
          D#m       G#m
 nanging atimu ngeliyo..
         C#m        F#        B
 arep sambat.. ning wis ora kuat..

            E          F#
 yo wis tak trimakke wae..
          D#m        G#m
 ben ayem tentrem atine..
           C#m     F#
 yen ngono aku tak pilih
       B
 lungo wae..

Musik : C#m F# D#m G#
        C#m  A  F#..

       B     G#m    C#m         F#
jeneng ning ati.. sopo sing ngerti..
B        G#m       C#m F#
yen sliramu wis ngapu..si..
     E      F#          D#m       G#m
mbok gawe loro, loro sakjroning dodo..
            C#m
wis kok blenjani janjimu..
         F#
kok gawe loro atiku..

Reff :
         E          F#
 jare ngaku.. tres..no
          D#m       G#m
 nanging atimu ngeliyo..
         C#m        F#        B
 arep sambat.. ning wis ora kuat..

            E          F#
 yo wis tak trimakke wae..
          D#m        G#m
 ben ayem tentrem atine..
           C#m     F#
 yen ngono aku tak pilih
       B
 lungo wae..

Musik : C#m F# D#m G#
        C#m F# B..

Reff :
         E          F#
 jare ngaku.. tres..no
          D#m       G#m
 nanging atimu ngeliyo..
         C#m        F#        B
 arep sambat.. ning wis ora kuat..

            E          F#
 yo wis tak trimakke wae..
          D#m        G#m
 ben ayem tentrem atine..
           C#m     F#
 yen ngono aku tak pilih
       B   G#m
 lungo wae..
           C#m     F#
 yen ngono aku tak pilih..
       B
 lungo wae..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Andy Razak

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×