Open Nav

Andros Los Bandros Ft Ardiyan Wild - Bunderan Srandakan Dadi Saksi Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
        Capo fret 3

Intro : F G Em Am
Dm G C..

   C
bunderan srandakan
        F
aku lan kowe kenalan
  G C
nalikane kae kowe lagi dewekan
 Am Dm
atiku rasane seneng ora karuan
     G C G
pikirku kowe durung duwe gandengan..

   C F
ra eling wektu.. aku mikirke sliramu
      G C
manis esemmu kegowo ning ngimpiku..
  Am Dm
kabeh wis berubah kabeh wis dadi bubrah
      G C
tresnoku iki mung mbok anggep sampah..

    F G
aku wis iso nompo..
        Em Am
kabeh dadi crito loro..
  Dm G C
matur nuwun mugo kowe ora getun..

Int. Dm G C..

Reff :
           F G
 ning jembatan.. anyar..
           Em Am
 sing ngajari aku tetep tegar..
       Dm G
 yowes rapopo yen kowe uwis 
       C
 milih lanang sing liyo..

         F G
 ning kreteg lawas iki..
       Em Am
 aku kudu ikhlas ati..
         Dm
 nompo kasunyatan
     G C
 kelangan tanpo nduweni..

Musik : F G Em Am
Dm G C..
        F G Em Am
Dm G C..

   C F
ra eling wektu.. aku mikirke sliramu
      G C
manis esemmu kegowo ning ngimpiku..
  Am Dm
kabeh wis berubah kabeh wis dadi bubrah
      G C
tresnoku iki mung mbok anggep sampah..

    F G
aku wis iso nompo..
        Em Am
kabeh dadi crito loro..
  Dm G C
matur nuwun mugo kowe ora getun..

Int. Dm G C..

Reff :
           F G
 ning jembatan.. anyar..
           Em Am
 sing ngajari aku tetep tegar..
       Dm G
 yowes rapopo yen kowe uwis 
       C
 milih lanang sing liyo..

         F G
 ning kreteg lawas iki..
       Em Am
 aku kudu ikhlas ati..
         Dm
 nompo kasunyatan
     G C
 kelangan tanpo nduweni..

           F G
 ning jembatan.. anyar..
           Em Am
 sing ngajari aku tetep tegar..
       Dm G
 yowes rapopo yen kowe uwis 
       C
 milih lanang sing liyo..

         F G
 ning kreteg lawas iki..
       Em Am
 aku kudu ikhlas ati..
         Dm
 nompo kasunyatan
     G C
 kelangan tanpo nduweni..

      F G
 bunderan srandakan..
      Em Am
 sing wis dadi saksi..
     Dm G C
 aku ro kowe rabakal dadi siji..
      F G C
 bunderan iki.. wis ngajari kuat ati..

[[Versi Tanpa Capo]]]

Intro : G# A# Gm Cm
Fm A# D#..

   D#
bunderan srandakan
        G#
aku lan kowe kenanlan
  A# D#
nalikane kae kowe lagi dewekan
 Cm Fm
atiku rasane seneng ora karuan
     A# D# A#
pikirku kowe durung duwe gandengan..

   D# G#
ra eling wektu.. aku mikirke sliramu
      A# D#
manis esemmu kegowo ning ngimpiku..
  Cm Fm
kabeh wis berubah kabeh wis dadi bubrah
      A# D#
tresnoku iki mung mbok anggep sampah..

    G# A#
aku wis iso nompo..
        Gm Cm
kabeh dadi crito loro..
  Fm A# D#
matur nuwun mugo kowe ora getun..

Int. Fm A# D#..

Reff :
           G# A#
 ning jembatan.. anyar..
           Gm Cm
 sing ngajari aku tetep tegar..
       Fm A#
 yowes rapopo yen kowe uwis 
       D#
 milih lanang sing liyo..

         G# A#
 ning kreteg lawas iki..
       Gm Cm
 aku kudu ikhlas ati..
         Fm
 nompo kasunyatan
     A# D#
 kelangan tanpo nduweni..

Musik : G# A# Gm Cm
Fm A# D#..
        G# A# Gm Cm
Fm A# D#..

   D# G#
ra eling wektu.. aku mikirke sliramu
      A# D#
manis esemmu kegowo ning ngimpiku..
  Cm Fm
kabeh wis berubah kabeh wis dadi bubrah
      A# D#
tresnoku iki mung mbok anggep sampah..

    G# A#
aku wis iso nompo..
        Gm Cm
kabeh dadi crito loro..
  Fm A# D#
matur nuwun mugo kowe ora getun..

Int. Fm A# D#..

Reff :
           G# A#
 ning jembatan.. anyar..
           Gm Cm
 sing ngajari aku tetep tegar..
       Fm A#
 yowes rapopo yen kowe uwis 
       D#
 milih lanang sing liyo..

         G# A#
 ning kreteg lawas iki..
       Gm Cm
 aku kudu ikhlas ati..
         Fm
 nompo kasunyatan
     A# D#
 kelangan tanpo nduweni..

           G# A#
 ning jembatan.. anyar..
           Gm Cm
 sing ngajari aku tetep tegar..
       Fm A#
 yowes rapopo yen kowe uwis 
       D#
 milih lanang sing liyo..

         G# A#
 ning kreteg lawas iki..
       Gm Cm
 aku kudu ikhlas ati..
         Fm
 nompo kasunyatan
     A# D#
 kelangan tanpo nduweni..

      G# A#
 bunderan srandakan..
      Gm Cm
 sing wis dadi saksi..
     Fm A# D#
 aku ro kowe rabakal dadi siji..
      G# A# D#
 bunderan iki.. wis ngajari kuat ati..
    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Andros Los Bandros mudah, kunci gitar Andros Los Bandros, chord lagu Andros Los Bandros Ft Ardiyan Wild - Bunderan Srandakan Dadi Saksi Dasar , chord dasar Andros Los Bandros Ft Ardiyan Wild - Bunderan Srandakan Dadi Saksi Dasar , chordtela Andros Los Bandros Ft Ardiyan Wild - Bunderan Srandakan Dadi Saksi Dasar , lirik lagu Andros Los Bandros Ft Ardiyan Wild - Bunderan Srandakan Dadi Saksi Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Andros Los Bandros di youtube: https://youtube.com/watch?v=4L-xwPOs0cY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Andros Los Bandros

Chord Lagu Lainnya

×