Open Nav

Andrey Arief - Ratu Ning Atiku Chord Gitar dan Lirik Lagu

18 views
                Capo di fret 2

Intro : F G Em Am
F C G..

              C G
keroso ning dodo, katresnanku iki
             Am Em
endahe tresnamu tanpo tak nyono..
               F C
gumebyar ning ati, yen nyawang sliramu
           F G
manise esemmu nggawe bungah ning atiku..

                F G
ku pengen mabur karo sliramu
                 Em Am
ngukir katresnan ning langit biru
                F C
ning nduwur barengan, mung kowe lan aku
                  Dm G
mbangun katresnan bareng urip bebrayan..

Int. F G Am G
F G C..

              C G
sawangen aku, rungokno sworo atiku
            Am Em
opo kowe ra ngrasakke gedhene tresnoku
               F C
donyoku sing peteng, saiki wis padang
              F G
ngenteni sliramu nyawiji ngisi uripku..

                F G
ku pengen mabur karo sliramu
                 Em Am
ngukir katresnan ning langit biru
                F C
ning nduwur barengan, mung kowe lan aku
                  Dm G
mbangun katresnan bareng urip bebrayan..

Reff :
               C G
 Gusti bukakno lawang atine
            Am Em
 nerimo aku opo anane
               F C
 kabeh tak wenehi kanggo bahagiane
             Dm G
 aku janji bakal terus setyo selawase..

               C G
 aku wis ra nduwe kekuatan
                  Am Em
 ngempet kangenku wis gede tenan
                F C
 trimonen tresnoku, dadio pacarku
                Dm G C
 mugo kowe sing dadi ratu ning atiku..

Musik : F G C -G/B Am G
F..G..

Reff :
               C G
 Gusti bukakno lawang atine
            Am Em
 nerimo aku opo anane
               F C
 kabeh tak wenehi kanggo bahagiane
             Dm G
 aku janji bakal terus setyo selawase..

               C G
 aku wis ra nduwe kekuatan
                  Am Em
 ngempet kangenku wis gede tenan
                F C
 trimonen tresnoku, dadio pacarku
                Dm G C
 mugo kowe sing dadi ratu ning atiku..
                Dm G C
 mugo kowe sing dadi ratu ning atiku..
                Dm G
 mugo kowe sing dadi ratu ning
    Am-G-F-Em
 atiku..
 Dm G      (C)
 dadi ratu ning.. atiku..

Outro : C F C G-F-Em-Dm
C
[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A F#m Bm
G D A..

              D A
keroso ning dodo, katresnanku iki
             Bm F#m
endahe tresnamu tanpo tak nyono..
               G D
gumebyar ning ati, yen nyawang sliramu
           G A
manise esemmu nggawe bungah ning atiku..

                G A
ku pengen mabur karo sliramu
                 F#m Bm
ngukir katresnan ning langit biru
                G D
ning nduwur barengan, mung kowe lan aku
                  Em A
mbangun katresnan bareng urip bebrayan..

Int. G A Bm A
G A D..

              D A
sawangen aku, rungokno sworo atiku
            Bm F#m
opo kowe ra ngrasakke gedhene tresnoku
               G D
donyoku sing peteng, saiki wis padang
              G A
ngenteni sliramu nyawiji ngisi uripku..

                G A
ku pengen mabur karo sliramu
                 F#m Bm
ngukir katresnan ning langit biru
                G D
ning nduwur barengan, mung kowe lan aku
                  Em A
mbangun katresnan bareng urip bebrayan..

Reff :
               D A
 Gusti bukakno lawang atine
            Bm F#m
 nerimo aku opo anane
               G D
 kabeh tak wenehi kanggo bahagiane
             Em A
 aku janji bakal terus setyo selawase..

               D A
 aku wis ra nduwe kekuatan
                  Bm F#m
 ngempet kangenku wis gede tenan
                G D
 trimonen tresnoku, dadio pacarku
                Em A D
 mugo kowe sing dadi ratu ning atiku..

Musik : G A D -A/C# Bm A
G..A..

Reff :
               D A
 Gusti bukakno lawang atine
            Bm F#m
 nerimo aku opo anane
               G D
 kabeh tak wenehi kanggo bahagiane
             Em A
 aku janji bakal terus setyo selawase..

               D A
 aku wis ra nduwe kekuatan
                  Bm F#m
 ngempet kangenku wis gede tenan
                G D
 trimonen tresnoku, dadio pacarku
                Em A D
 mugo kowe sing dadi ratu ning atiku..
                Em A D
 mugo kowe sing dadi ratu ning atiku..
                Em A
 mugo kowe sing dadi ratu ning
    Bm-A-G-F#m
 atiku..
 Em A      (D)
 dadi ratu ning.. atiku..

Outro : D G D A-G-F#m-Em
D
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Andrey Arief mudah, kunci gitar Andrey Arief, chord lagu Andrey Arief - Ratu Ning Atiku Dasar , chord dasar Andrey Arief - Ratu Ning Atiku Dasar , chordtela Andrey Arief - Ratu Ning Atiku Dasar , lirik lagu Andrey Arief - Ratu Ning Atiku Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Andrey Arief di youtube: https://youtube.com/watch?v=k_0myX09CsA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Andrey Arief

Chord Lagu Lainnya

×