Open Nav

Ambon Nophel x Nabilla Icha - Bakal Ketemu Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
                

Intro : C D G -D/F# Em Am D G D G C G mas.. aku ora nyongko C D G aku lan kowe arep di pisahno C D G Em ra biso nyelaki pilihane wong tuaku Am D G D snajan abot iki wes dadi lakonku.. G C G dek.. opo kowe ra krungu C D G jerit.. tangise atiku C D G Em mergo tresno ra oleh restune wong tuo Am D G ngempet batinku sing keloro-loro.. D Gusti mboten sare G kabeh wes ono dalane Am D G bakal ketemu yen pancen kui jodone.. Reff : C D tresnaku mung siji G -D/F# Em sing tak simpen tekan mati Am ora bakal lali D G awakmu sing tak tresnani.. C D tresnoku mung siji G -D/F# Em kanggo kowe selawase Am sing tak pendem jeru D G ono ning njero atiku.. D dongaku marang Gusti G sing tak suwun saben mbengi Am D G mugo awak dewe biso di restui.. Musik : Am D G.. C D G -D/F# Em Am D G D.. G C G dek.. opo kowe ra krungu C D G jerit.. tangise atiku C D G Em mergo tresno ra oleh restune wong tuo Am D G ngempet batinku sing keloro-loro.. D Gusti mboten sare G kabeh wes ono dalane Am D G bakal ketemu yen pancen kui jodone.. Reff : C D tresnaku mung siji G -D/F# Em sing tak simpen tekan mati Am ora bakal lali D G awakmu sing tak tresnani.. C D tresnoku mung siji G -D/F# Em kanggo kowe selawase Am sing tak pendem jeru D G ono ning njero atiku.. C D tresnaku mung siji G -D/F# Em sing tak simpen tekan mati Am ora bakal lali D G awakmu sing tak tresnani.. C D tresnoku mung siji G -D/F# Em kanggo kowe selawase Am sing tak pendem jeru D G ono ning njero atiku.. D dongaku marang Gusti G sing tak suwun saben mbengi Am D G mugo awak dewe biso di restui.. Am D G mugo awak dewe biso di restui.. Am D G.. mugo awak dewe biso di restui..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ambon Nophel mudah, kunci gitar Ambon Nophel, chord lagu Ambon Nophel x Nabilla Icha - Bakal Ketemu Dasar , chord dasar Ambon Nophel x Nabilla Icha - Bakal Ketemu Dasar , chordtela Ambon Nophel x Nabilla Icha - Bakal Ketemu Dasar , lirik lagu Ambon Nophel x Nabilla Icha - Bakal Ketemu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ambon Nophel di youtube: https://youtube.com/watch?v=zyMgXPnq3NY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ambon Nophel

Chord Lagu Lainnya

×