Open Nav

Amalia Syifa - Pengen Nyanding Kowe Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
        

Intro : C E Am A Dm..F G.. C E Am A tak tulisne syair lagu iki.. Dm mung kanggo awakmu sing dadi F G kembange ati.. E Am ra ono roso liyo sing gawe seneng.. Dm G mung tekamu.. sing tak enteni.. C E Am A sinare cahyo ono netramu.. Dm sing biso gawe adem ono F G ning jero ati.. E Am katon-katone yo mung ono esemmu.. Dm G ning saben bengi.. dadi impenku.. Reff : C pengen ku nyanding kowe Am selawase uripku F senadyan akeh cobane C bakal tak perjuangne.. C tulung jogonen atimu Am ojo ngeliyo tresnamu F mantepno ning ati G C cukupno kanggo aku selawase.. Musik : C E Am A Dm..F G.. E..Am..Dm..E.. C E Am A sinare cahyo ono netramu.. Dm sing biso gawe adem ono F G ning jero ati.. E Am katon-katone yo mung ono esemmu.. Dm G ning saben bengi.. dadi impenku.. Reff : C pengen ku nyanding kowe Am selawase uripku F senadyan akeh cobane C bakal tak perjuangne.. C tulung jogonen atimu Am ojo ngeliyo tresnamu Dm mantepno ning ati F G C cukupno kanggo aku selawase.. C pengen ku nyanding kowe Am selawase uripku F senadyan akeh cobane C bakal tak perjuangne.. C tulung jogonen atimu Am ojo ngeliyo tresnamu F mantepno ning ati G F cukupno kanggo aku selawase.. G C hu uuuhu.. selawase.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : B D# G#m G# C#m..E F#.. B D# G#m G# tak tulisne syair lagu iki.. C#m mung kanggo awakmu sing dadi E F# kembange ati.. D# G#m ra ono roso liyo sing gawe seneng.. C#m F# mung tekamu.. sing tak enteni.. B D# G#m G# sinare cahyo ono netramu.. C#m sing biso gawe adem ono E F# ning jero ati.. D# G#m katon-katone yo mung ono esemmu.. C#m F# ning saben bengi.. dadi impenku.. Reff : B pengen ku nyanding kowe G#m selawase uripku E senadyan akeh cobane B bakal tak perjuangne.. B tulung jogonen atimu G#m ojo ngeliyo tresnamu E mantepno ning ati F# B cukupno kanggo aku selawase.. Musik : B D# G#m G# C#m..E F#.. D#..G#m..C#m..F#.. B D# G#m G# sinare cahyo ono netramu.. C#m sing biso gawe adem ono E F# ning jero ati.. D# G#m katon-katone yo mung ono esemmu.. C#m F# ning saben bengi.. dadi impenku.. Reff : B pengen ku nyanding kowe G#m selawase uripku E senadyan akeh cobane B bakal tak perjuangne.. B tulung jogonen atimu G#m ojo ngeliyo tresnamu C#m mantepno ning ati E F# B cukupno kanggo aku selawase.. B pengen ku nyanding kowe G#m selawase uripku E senadyan akeh cobane B bakal tak perjuangne.. B tulung jogonen atimu G#m ojo ngeliyo tresnamu E mantepno ning ati F# E cukupno kanggo aku selawase.. F# B hu uuuhu.. selawase..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Amalia Syifa mudah, kunci gitar Amalia Syifa, chord lagu Amalia Syifa - Pengen Nyanding Kowe Dasar , chord dasar Amalia Syifa - Pengen Nyanding Kowe Dasar , chordtela Amalia Syifa - Pengen Nyanding Kowe Dasar , lirik lagu Amalia Syifa - Pengen Nyanding Kowe Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Amalia Syifa di youtube: https://youtube.com/watch?v=oMJAS4mvSvA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Amalia Syifa

Chord Lagu Lainnya

×