Open Nav

Alvi Ananta Ft. Koko Arya - Sandiworo Chord Gitar dan Lirik Lagu

22 views
        

Intro : C F C.. C F G.. C G Am ati iki dudu watu.. F G C sing gampang mbok gawe tatu.. F G C Am ati iki dudu wesi.. F G C sing mbendino iso mbok larani.. C -G Am sepurane wis ra iso.. F G C timbang batinku nelongso.. F G C Am wis cukup sak mene wae.. F G C roso tresnoku neng kowe.. Reff : F G tresno iki.. C G/B Am mung kanggo kowe selawase.. F G C ra ono ati liyane.. F G nanging kowe.. C G/B Am mung gawe atiku nelongso.. F G C tresnomu mung sandiworo.. F G C Am tutupen cerito iki.. F G C yen koyo ngene akhire.. F G Em E Am lalekno kabeh kenangan karo aku.. F G C lungo'o teko atiku.. Int. F G C -G Am ati iki dudu watu.. F G C sing gampang mbok gawe tatu.. F G C Am ati iki dudu wesi.. F G C sing mbendino iso mbok larani.. Musik : Am..Em..F..G.. Am..Em..F G C.. Reff : F G tresno iki.. Em Am mung kanggo kowe selawase.. F G C ra ono ati liyane.. F G nanging kowe.. Em Am mung gawe atiku nelongso.. F G C tresnomu mung sandiworo.. G C Am tutupen cerito iki.. F G C yen koyo ngene akhire.. F G Em Am lalekno kabeh kenangan karo aku.. F G C lungo'o teko atiku.. F G C Am tutupen cerito iki.. F G C yen koyo ngene akhire.. F G Em Am lalekno kabeh kenangan karo aku.. F G C lungo'o teko atiku.. F G C lungo'o teko.. atiku..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Alvi Ananta mudah, kunci gitar Alvi Ananta, chord lagu Alvi Ananta Ft. Koko Arya - Sandiworo Dasar , chord dasar Alvi Ananta Ft. Koko Arya - Sandiworo Dasar , chordtela Alvi Ananta Ft. Koko Arya - Sandiworo Dasar , lirik lagu Alvi Ananta Ft. Koko Arya - Sandiworo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Alvi Ananta di youtube: https://youtube.com/watch?v=72FilmAL6YI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Alvi Ananta

Chord Lagu Lainnya

×