Open Nav

Alindra Musik - Wis Ra Sayang Chord Gitar dan Lirik Lagu

50 views
                Alindra Musik - Wis Ra Sayang

Intro : G D Em D
C Bm Am..D..

G C D G-F#m Em
maturnuwun.. kanggo roso iki..
Am D G
 roso loro sing ra bakal iso lali..
C D Bm Em
 janjimu wingi selawase ngancani..
Am D
 ning nyatane kabeh mung imitasi..

Int. C D G..

C D G Em
 rungokno suoro atiku iki..
Am D
 suoro sing keronto
        G
ngempet larane ati..

C D
 tresnamu wingi..
    Bm Em
wes tak anggep mati.. 
   Am
tanpo pamit lungo
     D
kowe blenjani janji..

Reff :
                     C
 yen pancen wes ra sayang..
             D
 omongo ra sayang..
              Bm
 sawangen awakku..
                Em
 sing uwis berjuang..
               Am
 nanging opo walesmu..
                    D
 aku sing nuntun mlaku..
                        G
 wong liyo sing mbok jak mlayu..

                       C
 yen pancen wes ra tresno..
               D
 omongo ra tresno..
                     Bm
 bakal ikhlas tak tompo..
                    Em
 senajan ning ati loro..
             Am
 elingo karmane Gusti..
                D
 sing luwih medeni..
               G
 kowe sing ati ati..

Musik : Em..Bm..C..G D
Em..    Bm..C..D..
         ha ha aaa..

C D G-F#m Em
 rungokno suoro atiku iki..
Am D
 suoro sing keronto
        G
ngempet larane ati..

C D
 tresnamu wingi..
    Bm Em
wes tak anggep mati.. 
   Am
tanpo pamit lungo
     D G
kowe blenjani janji..

Reff :
                     C
 yen pancen wes ra sayang..
             D
 omongo ra sayang..
              Bm
 sawangen awakku..
                Em
 sing uwis berjuang..
               Am
 nanging opo walesmu..
                    D
 aku sing nuntun mlaku..
                        G
 wong liyo sing mbok jak mlayu..

                       C
 yen pancen wes ra tresno..
               D
 omongo ra tresno..
                     Bm
 bakal ikhlas tak tompo..
                    Em
 senajan ning ati loro..
             Am
 elingo karmane Gusti..
                D
 sing luwih medeni..
               G G-F#m
 kowe sing ati ati..
 Em Am
  cukup semene perjuanganku..
 D G
  aku pamit nyuwun sewu..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Alindra Musik mudah, kunci gitar Alindra Musik, chord lagu Alindra Musik - Wis Ra Sayang Dasar , chord dasar Alindra Musik - Wis Ra Sayang Dasar , chordtela Alindra Musik - Wis Ra Sayang Dasar , lirik lagu Alindra Musik - Wis Ra Sayang Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Alindra Musik di youtube: https://youtube.com/watch?v=dVzNp4_AjJE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Alindra Musik

Chord Lagu Lainnya

×