menu

Alie Melon - Wani Kelangan Chord Gitar dan Lirik Lagu

13 views
Transpose Font
F             G
aku wis wani.. wani kelangan..
                 Em
ra bakal tak getuni..
  -E          Am
ra bakal tak eman..
               Dm
wis cukup kowe ngelarani..
             G
ngelarani atiku..
                 C
sing ra kurang kurang..

Intro : Dm G C -Bm Am
        Dm G Am
        F..G.. 

C                 F
 ra bakal tak baleni..
                 G
aku nyading sliramu..
              C
wis cukup semene..
  G          Am
kowe ning atiku..
               Dm
ra bakal tak terus-teruske..
G            C
eman.. eman atiku..

C                    F           
 senajan wis tak lakoni..
                  G
kabeh kanggo sliramu..
             Em
nanging nyatane..
                    Am
tresnomu du kanggo aku..
        Dm
perih rasane..
              G
yen tak terus-teruske..
            C
nyanding sliramu..

Reff :
            F              G
 nanging saiki.. aku wis wani..
          C
 wani kelangan..
                F
 ra bakal tak getuni..
               G
 ra bakal tak eman..
                 C
 masio atiku kelaran..

Musik : Dm G C Am
        Dm G..
        Dm..G..C..

C                    F           
 senajan wis tak lakoni..
                  G
kabeh kanggo sliramu..
             Em
nanging nyatane..
                    Am
tresnomu du kanggo aku..
        Dm
perih rasane..
                G
yen tak terus-teruske..
            C
nyanding sliramu..

Reff :
            F              G
 nanging saiki.. aku wis wani..
          C
 wani kelangan..
                F
 ra bakal tak getuni..
               G
 ra bakal tak eman..
                 C
 masio atiku kelaran..

           F               G
 nanging saiki.. aku wis wani..
        C
 wani kelangan..
                F
 ra bakal tak getuni..
               G
 ra bakal tak eman..
               C
 masio atiku kelaran..

                  F
 ra bakal tak getuni..
               G
 ra bakal tak eman..
               C
 masio atiku kelaran..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

          E             F#
aku wis wani.. wani kelangan..
                 D#m
ra bakal tak getuni..
  -D#         G#m
ra bakal tak eman..
               C#m
wis cukup kowe ngelarani..
             F#
ngelarani atiku..
                 B
sing ra kurang kurang..

Intro : C#m F# B -A#m G#m
        C#m F# G#m
        E..F#..

B                 E
 ra bakal tak baleni..
                 F#
aku nyading sliramu..
              B
wis cukup semene..
  F#         G#m
kowe ning atiku..
               C#m
ra bakal tak terus-teruske..
F#           B
eman.. eman atiku..

B                    E           
 senajan wis tak lakoni..
                  F#
kabeh kanggo sliramu..
             D#m
nanging nyatane..
                    G#m
tresnomu du kanggo aku..
        C#m
perih rasane..
              F#
yen tak terus-teruske..
            B
nyanding sliramu..

Reff :
            E              F#
 nanging saiki.. aku wis wani..
          B
 wani kelangan..
                E
 ra bakal tak getuni..
               F#
 ra bakal tak eman..
                 B
 masio atiku kelaran..

Musik : C#m F# B G#m
        C#m F#..
        C#m..F#..B..

B                    E           
 senajan wis tak lakoni..
                  F#
kabeh kanggo sliramu..
             D#m
nanging nyatane..
                    G#m
tresnomu du kanggo aku..
        C#m
perih rasane..
                F#
yen tak terus-teruske..
            B
nyanding sliramu..

Reff :
            E              F#
 nanging saiki.. aku wis wani..
          B
 wani kelangan..
                E
 ra bakal tak getuni..
               F#
 ra bakal tak eman..
                 B
 masio atiku kelaran..

           E               F#
 nanging saiki.. aku wis wani..
        B
 wani kelangan..
                E
 ra bakal tak getuni..
               F#
 ra bakal tak eman..
               B
 masio atiku kelaran..

                  E
 ra bakal tak getuni..
               F#
 ra bakal tak eman..
               B
 masio atiku kelaran..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Alie Melon

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×