Open Nav

Aldris Mursyid - Ngadepi Kenyataan Chord Gitar dan Lirik Lagu

9 views
        Capo fret 5

Intro : C..

F
 lungguh neng kene 
     C
neng andingku..
F
 neng ambang wates
     C
cahyane bengi lan awan..

F
 lungguh neng kene 
  C
karo aku..
F
 ojo sepaneng
       C
sing tenang pikiranmu..

        Dm
kowe ki cah lanang..
         G
sing kudune kuwat ngadepi
     Am
kenyataan..

                Dm
kenyataan seng ugal ugalan..
G Am
 salah dalan kowe loro tenan..
           Dm
ojo gersah wae..
              G
ngersulo leda lede..
          C
mobal pikirane..

Reff :
                   F
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 G Am
  nanging kowe ra gelem rekoso..
            Dm G
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              C
 turumu kui miring..

F C
 sejatine urip kuwi rabedo..
F C
 kabeh podo kari sawang sinawang..

        Dm
kowe ki cah lanang..
         G
sing kudune kuwat ngadepi
     Am
kenyataan..

                Dm
kenyataan seng ugal ugalan..
G Am
 salah dalan kowe loro tenan..
           Dm
ojo gersah wae..
              G
ngersulo leda lede..
          C
mobal pikirane..

Reff :
                   F
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 G Am
  nanging kowe ra gelem rekoso..
            Dm G
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              C
 turumu kui miring..

                Dm
kenyataan seng ugal ugalan..
G Am
 salah dalan kowe loro tenan..
           Dm
ojo gersah wae..
              G
ngersulo leda lede..
          C
mobal pikirane..

Reff :
                   F
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 G Am
  nanging kowe ra gelem rekoso..
            Dm G
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              C
 turumu kui miring..

                   F
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 G Am
  nanging kowe ra gelem rekoso..
            Dm G
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              C
 turumu kui miring..
                   F
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 G Am
  nanging kowe ra gelem rekoso..
            Dm G
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              C
 turumu kui miring..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F..

Bb
 lungguh neng kene 
     F
neng andingku..
Bb
 neng ambang wates
     F
cahyane bengi lan awan..

Bb
 lungguh neng kene 
  F
karo aku..
Bb
 ojo sepaneng
       F
sing tenang pikiranmu..

        Gm
kowe ki cah lanang..
         C
sing kudune kuwat ngadepi
     Dm
kenyataan..

                Gm
kenyataan seng ugal ugalan..
C Dm
 salah dalan kowe loro tenan..
           Gm
ojo gersah wae..
              C
ngersulo leda lede..
          F
mobal pikirane..

Reff :
                   Bb
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 C Dm
  nanging kowe ra gelem rekoso..
            Gm C
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              F
 turumu kui miring..

Bb F
 sejatine urip kuwi rabedo..
Bb F
 kabeh podo kari sawang sinawang..

        Gm
kowe ki cah lanang..
         C
sing kudune kuwat ngadepi
     Dm
kenyataan..

                Gm
kenyataan seng ugal ugalan..
C Dm
 salah dalan kowe loro tenan..
           Gm
ojo gersah wae..
              C
ngersulo leda lede..
          F
mobal pikirane..

Reff :
                   Bb
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 C Dm
  nanging kowe ra gelem rekoso..
            Gm C
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              F
 turumu kui miring..

                Gm
kenyataan seng ugal ugalan..
C Dm
 salah dalan kowe loro tenan..
           Gm
ojo gersah wae..
              C
ngersulo leda lede..
          F
mobal pikirane..

Reff :
                   Bb
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 C Dm
  nanging kowe ra gelem rekoso..
            Gm C
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              F
 turumu kui miring..

                   Bb
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 C Dm
  nanging kowe ra gelem rekoso..
            Gm C
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              F
 turumu kui miring..
                   Bb
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 C Dm
  nanging kowe ra gelem rekoso..
            Gm C
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              F
 turumu kui miring..
    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Aldris Mursyid mudah, kunci gitar Aldris Mursyid, chord lagu Aldris Mursyid - Ngadepi Kenyataan Dasar , chord dasar Aldris Mursyid - Ngadepi Kenyataan Dasar , chordtela Aldris Mursyid - Ngadepi Kenyataan Dasar , lirik lagu Aldris Mursyid - Ngadepi Kenyataan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Aldris Mursyid di youtube: https://youtube.com/watch?v=peX-8MNvTOc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Aldris Mursyid

Chord Lagu Lainnya

×