Open Nav

Albert Hugo - Janji Sopir Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : F G Em Am F G C.. F G Em Am F G C.. C Em sayang.. sing tak sayang-sayang.. F G C aku emoh.. kelangan.. Dm G masio kabeh tonggo.. C G Am ngomong sing ora-ora.. F G percoyono aku tetep setia.. C Em janji.. sing wis tak ucapke.. F G C ra bakal tak lalekke.. Dm G mergo yo mung kowe.. C G Am ning ati selawase.. F G C ojo kowe ninggalake.. Dm kanggo kowe.. Am panas udan tak lewati.. Dm E abot enteng kabeh tak lakoni.. Reff : Am senajan aku ki mung sopir.. Em jare ngaso mesti mampir.. F G C nanging percoyo tresnaku rasah kuatir.. Am urip ning ndalan awan wengi.. Em lungaku golek rejeki.. F G C mugo berkah kanggo kowe sing tak impi.. Musik : F G Em Am Dm..G.. F..G..F..G.. C Em janji.. sing wis tak ucapke.. F G C ra bakal tak lalekke.. Dm G mergo yo mung kowe.. C G Am ning ati selawase.. F G C ojo kowe ninggalake.. Dm kanggo kowe.. Am panas udan tak lewati.. Dm E abot enteng kabeh tak lakoni.. Reff : Am senajan aku ki mung sopir.. Em jare ngaso mesti mampir.. F G C nanging percoyo tresnaku rasah kuatir.. Am urip ning ndalan awan wengi.. Em lungaku golek rejeki.. F G C mugo berkah kanggo kowe sing tak impi.. Am senajan aku ki mung sopir.. Em jare ngaso mesti mampir.. F G C nanging percoyo tresnaku rasah kuatir.. Am urip ning ndalan awan wengi.. Em lungaku golek rejeki.. F G C mugo berkah kanggo kowe sing tak impi.. F G C mugo berkah kanggo kowe sing tak impi..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Albert Hugo mudah, kunci gitar Albert Hugo, chord lagu Albert Hugo - Janji Sopir Dasar , chord dasar Albert Hugo - Janji Sopir Dasar , chordtela Albert Hugo - Janji Sopir Dasar , lirik lagu Albert Hugo - Janji Sopir Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Albert Hugo di youtube: https://youtube.com/watch?v=SOoaC4OtwgA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Albert Hugo

Chord Lagu Lainnya

×