Open Nav

Alan Kasaji - S E M E R U Chord Gitar dan Lirik Lagu

25 views
                

Intro : C G Am.. F Fm G... C Em nduk.. mantepno atimu Gm cekelno janjiku C F tulung percoyo aku Dm G Em wis.. tak pendhem tresnaku Am kanggo awakmu.. Dm G C sak njerone atiku.. C Em mung.. siji panyuwunku Gm ojo gampang nesu C F lan ojo gampang cemburu Dm G Em aku.. ra bakal mlayu Am seko uripmu Dm G senajan akeh gudo C ning sandhingku.. F duh pepujanku Em Am ati iki nggonamu Bb G wutuh sak jiwo lan rogoku.. Reff : F G nganti suk mben selawase Em Am tresnaku mung kanggo kowe Dm G C Gm tak pastikke ra bakal ono liyane.. C F G gedhene roso tresnaku E Am ra bakal ono tandinge Dm G bebasan gunung semeru C isih kalah gedhe.. Musik : Bb Am D Dm G Gm C F G -F E Am Bb..G.. C Em mung sijji panyuwunku Gm ojo gampang nesu C F lan ojo gampang cemburu Dm G Em aku.. ra bakal mlayu Am seko uripmu Dm G senajan akeh gudo C ning sandhingku.. F duh pepujanku Em Am ati iki nggonamu Bb G wutuh sak jiwo lan rogoku.. Reff : F G nganti suk mben selawase Em Am tresnaku mung kanggo kowe Dm G C Gm tak pastikke ra bakal ono liyane.. C F G gedhene roso tresnaku E Am ra bakal ono tandinge Dm G bebasan gunung semeru C isih kalah gedhe.. F G nganti suk mben selawase Em Am tresnaku mung kanggo kowe Dm G C Gm tak pastikke ra bakal ono liyane.. C F G gedhene roso tresnaku E Am ra bakal ono tandinge Dm G bebasan gunung semeru C isih kalah gedhe.. Am Dm G bebasan gunung semeru C isih kalah gedhe.. Am Dm G nganti sok mben aku tresno F Fm C karo kowe.. hooooo.. o o.. ===ORIGINAL CHORD)) Alan Kasaji - S E M E R U Intro : F C Dm.. Bb Bbm C.. F Am nduk.. mantepno atimu Cm cekelno janjiku F Bb tulung percoyo aku Gm C Am wis.. tak pendhem tresnaku Dm kanggo awakmu.. Gm C F sak njerone atiku.. F Am mung.. siji panyuwunku Cm ojo gampang nesu F Bb lan ojo gampang cemburu Gm C Am aku.. ra bakal mlayu Dm seko uripmu Gm C senajan akeh gudo F ning sandhingku.. Bb duh pepujanku Am Dm ati iki nggonamu D# C wutuh sak jiwo lan rogoku.. Reff : Bb C nganti suk mben selawase Am Dm tresnaku mung kanggo kowe Gm C F Cm tak pastikke ra bakal ono liyane.. F Bb C gedhene roso tresnaku A Dm ra bakal ono tandinge Gm C bebasan gunung semeru F isih kalah gedhe.. Musik : D#..Dm G Gm C Cm F Bb C -Bb A Dm D#..C.. F Am mung sijji panyuwunku Cm ojo gampang nesu F Bb lan ojo gampang cemburu Gm C Am aku.. ra bakal mlayu Dm seko uripmu Gm C senajan akeh gudo F ning sandhingku.. Bb duh pepujanku Am Dm ati iki nggonamu D# C wutuh sak jiwo lan rogoku.. Reff : Bb C nganti suk mben selawase Am Dm tresnaku mung kanggo kowe Gm C F Cm tak pastikke ra bakal ono liyane.. F Bb C gedhene roso tresnaku A Dm ra bakal ono tandinge Gm C bebasan gunung semeru F isih kalah gedhe.. Bb C nganti suk mben selawase Am Dm tresnaku mung kanggo kowe Gm C F Cm tak pastikke ra bakal ono liyane.. F Bb C gedhene roso tresnaku A Dm ra bakal ono tandinge Gm C bebasan gunung semeru F isih kalah gedhe.. Dm Gm C bebasan gunung semeru F isih kalah gedhe.. Dm Gm C nganti sok mben aku tresno Bb Bbm F karo kowe.. hooooo.. o o..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Alan Kasaji mudah, kunci gitar Alan Kasaji, chord lagu Alan Kasaji - S E M E R U Dasar , chord dasar Alan Kasaji - S E M E R U Dasar , chordtela Alan Kasaji - S E M E R U Dasar , lirik lagu Alan Kasaji - S E M E R U Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Alan Kasaji di youtube: https://youtube.com/watch?v=Fef89Zny7do

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Alan Kasaji

Chord Lagu Lainnya

×