Open Nav

AKD Band feat. Aftershine - Akhire Pisahan Chord Gitar dan Lirik Lagu

26 views
                

Intro : F G Em Am Bb..G.. C titip kembang iki Em dinggo wong sing tak tresnani F Fm C dijogo lan ojo nganti ilang.. C masio ra sesandingan Em neng ati tetep sayang F Fm C neng mburimu, aku wes berjuang.. Em nanging ngopo kabeh iki Am ra ono artine Em kowe milih nenggal tresno Am tulus sing tak jogo Dm kembange wes layu G koyo janjimu neng aku.. Reff : F G tresnoku wes ilang Em Am kabur koyo layangan Dm E kowe sing tak sayang Am akhire pisahan.. F G tak cubo nglalekne Em A Dm kenangan sing nggawe aku loro G ikhlas kowe lungo.. (F) aku ora popo.. Musik : F G Em Am haaaa.. Bb..G.. aa aaa.. huuu.. C titip kembang iki Em dinggo wong sing tak tresnani F Fm C dijogo lan ojo nganti ilang.. C masio ra sesandingan Em neng ati tetep sayang F Fm C neng mburimu, aku wes berjuang.. Em nanging ngopo kabeh iki Am ra ono artine Em kowe milih nenggal tresno Am tulus sing tak jogo Dm kembange wes layu G koyo janjimu neng aku.. Reff : F G tresnoku wes ilang Em Am kabur koyo layangan Dm E kowe sing tak sayang Am G akhire pisahan.. F G tak cubo nglalekke Em A Dm kenangan sing nggawe aku loro G ikhlas kowe lungo.. F G tresnoku wes ilang Em Am kabur koyo layangan Dm E kowe sing tak sayang Am G akhire pisahan.. F G tak cubo nglalekne Em A Dm kenangan sing nggawe aku loro G ikhlas kowe lungo.. F Em A aku ora popo.. ha aa aa.. aa.. Dm G a..ku lilo.. dadio wong liyo C neng uripku.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : C D Bm Em F..D.. G titip kembang iki Bm dinggo wong sing tak tresnani C Cm G dijogo lan ojo nganti ilang.. G masio ra sesandingan Bm neng ati tetep sayang C Cm G neng mburimu, aku wes berjuang.. Bm nanging ngopo kabeh iki Em ra ono artine Bm kowe milih nenggal tresno Em tulus sing tak jogo Am kembange wes layu D koyo janjimu neng aku.. Reff : C D tresnoku wes ilang Bm Em kabur koyo layangan Am B kowe sing tak sayang Em akhire pisahan.. C D tak cubo nglalekne Bm E Am kenangan sing nggawe aku loro D ikhlas kowe lungo.. (C) aku ora popo.. Musik : C D Bm Em haaaa.. F..D.. aa aaa.. huuu.. G titip kembang iki Bm dinggo wong sing tak tresnani C Cm G dijogo lan ojo nganti ilang.. G masio ra sesandingan Bm neng ati tetep sayang C Cm G neng mburimu, aku wes berjuang.. Bm nanging ngopo kabeh iki Em ra ono artine Bm kowe milih nenggal tresno Em tulus sing tak jogo Am kembange wes layu D koyo janjimu neng aku.. Reff : C D tresnoku wes ilang Bm Em kabur koyo layangan Am B kowe sing tak sayang Em D akhire pisahan.. C D tak cubo nglalekke Bm E Am kenangan sing nggawe aku loro D ikhlas kowe lungo.. C D tresnoku wes ilang Bm Em kabur koyo layangan Am B kowe sing tak sayang Em D akhire pisahan.. C D tak cubo nglalekne Bm E Am kenangan sing nggawe aku loro D ikhlas kowe lungo.. C Bm E aku ora popo.. ha aa aa.. aa.. Am D a..ku lilo.. dadio wong liyo G neng uripku..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Aftershine mudah, kunci gitar Aftershine, chord lagu AKD Band feat. Aftershine - Akhire Pisahan Dasar , chord dasar AKD Band feat. Aftershine - Akhire Pisahan Dasar , chordtela AKD Band feat. Aftershine - Akhire Pisahan Dasar , lirik lagu AKD Band feat. Aftershine - Akhire Pisahan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Aftershine di youtube: https://youtube.com/watch?v=An4ygz1sXgk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Aftershine

Chord Lagu Lainnya

×