menu

Ajur Ajuran - Puput Tiffisia Chord Gitar dan Lirik

Lagu Jawa Lagu Jawa 54 views
Transpose Font
Ajur Ajuran - Puput Tiffisia
Capo ♪ fret 5

F            G
ku ra nyongko tenan..
         Em       Am  -A
kowe nggawe atiku kelaran..
     Dm
wong sing tak sayang
G            C
nggawe atiku ajur anjuran..

Intro : F G Em -G Am
        Dm-C-Bb G C

C        Am           Dm
 lorone iseh tak rasakne..
  G
teko sperene
C           Am       Dm
 kowe milih karo liyane..
    G           Em       A
nglalekno sak kabehane piye..?
       Dm          G         Em
cubo kowe dadi aku sedelok wae
 A                 Dm
ora.. nangis nggrentes ati
       G         C
nangis saben dinane..

C        Am           Dm
 lorone iseh tak rasakne..
  G
teko sperene
C           Am       Dm
 kowe milih karo liyane..
    G           Em       A
nglalekno sak kabehane piye..?
       Dm          G         Em
cubo kowe dadi aku sedelok wae
 A                 Dm
ora.. nangis nggrentes ati
       G         C
nangis saben dinane..

Reff :
     F            G
 aku ra nyongko tenan..
          Em       A
 kowe nggawe atiku kelaran..
      Dm
 wong sing tak sayang
 G            C
 nggawe atiku ajur anjuran..

       F         G
 kabeh pengarepanku..
           Em            A
 mung kari bayang bayang semu..
      Dm        G           C
 mung sewates moment dudu komitmen..

Musik : C-Dm-Em-F G Em A
        Dm G C..
        F G Em A
        Dm G C G

C        Am           Dm
 lorone iseh tak rasakne..
  G
teko sperene
C           Am       Dm
 kowe milih karo liyane..
    G           Em       A
nglalekno sak kabehane piye..?
       Dm          G         Em
cubo kowe dadi aku sedelok wae
 A                 Dm
ora.. nangis nggrentes ati
       G         C
nangis saben dinane..

Reff :
     F            G
 aku ra nyongko tenan..
          Em       A
 kowe nggawe atiku kelaran..
      Dm
 wong sing tak sayang
 G            C
 nggawe atiku ajur anjuran..

       F         G
 kabeh pengarepanku..
           Em            A
 mung kari bayang bayang semu..
      Dm        G           C
 mung sewates moment dudu komitmen..

     F            G
 aku ra nyongko tenan..
          Em       A
 kowe nggawe atiku kelaran..
      Dm
 wong sing tak sayang
 G            C
 nggawe atiku ajur anjuran..

       F         G
 kabeh pengarepanku..
           Em            A
 mung kari bayang bayang semu..
      Dm        G           C
 mung sewates moment dudu komitmen..
      Dm        G             C
 mung sewates moment.. dudu komitmen..
 F    C
  aaa..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

   Bb           C
ku ra nyongko tenan..
         Am       Dm  -D
kowe nggawe atiku kelaran..
     Gm
wong sing tak sayang
C            F
nggawe atiku ajur anjuran..

Intro : Bb C Am -C Dm
        Gm-F-D# C F

F        Dm           Gm
 lorone iseh tak rasakne..
  C
teko sperene
F           Dm       Gm
 kowe milih karo liyane..
    C           Am       D
nglalekno sak kabehane piye..?
       Gm          C         Am
cubo kowe dadi aku sedelok wae
 D                 Gm
ora.. nangis nggrentes ati
       C         F
nangis saben dinane..

F        Dm           Gm
 lorone iseh tak rasakne..
  C
teko sperene
F           Dm       Gm
 kowe milih karo liyane..
    C           Am       D
nglalekno sak kabehane piye..?
       Gm          C         Am
cubo kowe dadi aku sedelok wae
 D                 Gm
ora.. nangis nggrentes ati
       C         F
nangis saben dinane..

Reff :
     Bb           C
 aku ra nyongko tenan..
          Am       D
 kowe nggawe atiku kelaran..
      Gm
 wong sing tak sayang
 C            F
 nggawe atiku ajur anjuran..

       Bb        C
 kabeh pengarepanku..
           Am            D
 mung kari bayang bayang semu..
      Gm        C           F
 mung sewates moment dudu komitmen..

Musik : F-Gm-Am-Bb C Am D
        Gm C F..
        Bb C Am D
        Gm C F C

F        Dm           Gm
 lorone iseh tak rasakne..
  C
teko sperene
F           Dm       Gm
 kowe milih karo liyane..
    C           Am       D
nglalekno sak kabehane piye..?
       Gm          C         Am
cubo kowe dadi aku sedelok wae
 D                 Gm
ora.. nangis nggrentes ati
       C         F
nangis saben dinane..

Reff :
     Bb           C
 aku ra nyongko tenan..
          Am       D
 kowe nggawe atiku kelaran..
      Gm
 wong sing tak sayang
 C            F
 nggawe atiku ajur anjuran..

       Bb        C
 kabeh pengarepanku..
           Am            D
 mung kari bayang bayang semu..
      Gm        C           F
 mung sewates moment dudu komitmen..

     Bb           C
 aku ra nyongko tenan..
          Am       D
 kowe nggawe atiku kelaran..
      Gm
 wong sing tak sayang
 C            F
 nggawe atiku ajur anjuran..

       Bb        C
 kabeh pengarepanku..
           Am            D
 mung kari bayang bayang semu..
      Gm        C           F
 mung sewates moment dudu komitmen..
      Gm        C             F
 mung sewates moment.. dudu komitmen..
 Bb   F
  aaa..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×