Open Nav

AHS Feat. Intan Rahma - Dongakno Aku Chord Gitar dan Lirik Lagu

8 views
        

Intro : C G Am Em F C Dm G C.. C Am mangkat esuk bali mesti mbengi F G kadang petok nanging ora mesti Em Am yowis ora.. popo Em Am aku kudu.. iso F G penting sesok uripmu iso mulyo.. C Am ndelok mburi kadang aku iri F G eling kowe sing ono ning ati Em Am mugi Gusti.. ora Em Am jeleh le ma..ringi F G kowe sabar terus gelem ngenteni.. F suatu saat nanti C bakal tak tepati Am kabeh janjiku neng kowe G aku ora bakal lali.. F mungkin du saiki C nanging kuwi pasti Dm tetep neng sandingku G terus ngancani aku.. Reff : C G dongakno dadi rejeki Am Em aku lungo awan mbengi F C panas udan ra perduli Dm G mergo kowe aku wani.. C G senadyan akeh pacoban Am Em neng ngarep ngalangi dalan F C alon-alon penting tekan Dm G C dinggo bebarengan sesok masa depan.. Musik : C G Am Em F C Dm G C G Am Em F C Dm G C.. C Am ngati-ati ra sah nyawang mburi F G kangen kowe sesok bakale mari Em Am mugi Gusti.. ora Em Am jeleh le ma..ringi F G aku sabar terus gelem ngenteni.. F suatu saat nanti C bakal tak tepati Am kabeh janjiku neng kowe G aku ora bakal lali.. F mungkin du saiki C nanging kuwi pasti Dm tetep neng sandingku G terus ngancani aku.. Reff : C G dongakno dadi rejeki Am Em aku lungo awan mbengi F C panas udan ra perduli Dm G mergo kowe aku wani.. C G senadyan akeh pacoban Am Em neng ngarep ngalangi dalan F C alon-alon penting tekan Dm G C dinggo bebarengan sesok masa depan.. C G mugo di berkahi Gusti Am Em lungamu nggolek rejeki F C terus di paringi lancar Dm G telaten sing penting sabar.. C G dongaku terus nggo kowe Am Em ngati-ati sak tekane F C ra lali ro ngibadahe Dm G C kurangi sambate akehi syukure..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A E F#m C#m D A Bm E A.. A F#m mangkat esuk bali mesti mbengi D E kadang petok nanging ora mesti C#m F#m yowis ora.. popo C#m F#m aku kudu.. iso D E penting sesok uripmu iso mulyo.. A F#m ndelok mburi kadang aku iri D E eling kowe sing ono ning ati C#m F#m mugi Gusti.. ora C#m F#m jeleh le ma..ringi D E kowe sabar terus gelem ngenteni.. D suatu saat nanti A bakal tak tepati F#m kabeh janjiku neng kowe E aku ora bakal lali.. D mungkin du saiki A nanging kuwi pasti Bm tetep neng sandingku E terus ngancani aku.. Reff : A E dongakno dadi rejeki F#m C#m aku lungo awan mbengi D A panas udan ra perduli Bm E mergo kowe aku wani.. A E senadyan akeh pacoban F#m C#m neng ngarep ngalangi dalan D A alon-alon penting tekan Bm E A dinggo bebarengan sesok masa depan.. Musik : A E F#m C#m D A Bm E A E F#m C#m D A Bm E A.. A F#m ngati-ati ra sah nyawang mburi D E kangen kowe sesok bakale mari C#m F#m mugi Gusti.. ora C#m F#m jeleh le ma..ringi D E aku sabar terus gelem ngenteni.. D suatu saat nanti A bakal tak tepati F#m kabeh janjiku neng kowe E aku ora bakal lali.. D mungkin du saiki A nanging kuwi pasti Bm tetep neng sandingku E terus ngancani aku.. Reff : A E dongakno dadi rejeki F#m C#m aku lungo awan mbengi D A panas udan ra perduli Bm E mergo kowe aku wani.. A E senadyan akeh pacoban F#m C#m neng ngarep ngalangi dalan D A alon-alon penting tekan Bm E A dinggo bebarengan sesok masa depan.. A E mugo di berkahi Gusti F#m C#m lungamu nggolek rejeki D A terus di paringi lancar Bm E telaten sing penting sabar.. A E dongaku terus nggo kowe F#m C#m ngati-ati sak tekane D A ra lali ro ngibadahe Bm E A kurangi sambate akehi syukure..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Intan Rahma mudah, kunci gitar Intan Rahma, chord lagu AHS Feat. Intan Rahma - Dongakno Aku Dasar , chord dasar AHS Feat. Intan Rahma - Dongakno Aku Dasar , chordtela AHS Feat. Intan Rahma - Dongakno Aku Dasar , lirik lagu AHS Feat. Intan Rahma - Dongakno Aku Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Intan Rahma di youtube: https://youtube.com/watch?v=AsZR61MvJNg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Intan Rahma

Chord Lagu Lainnya

×