Open Nav

Agus Panuntun feat. Dhimas Tedjo - Bondho Ndonyo Chord Gitar dan Lirik Lagu

15 views
        

Intro : Am Dm E Am.. Am E Am pancen kahananku koyo ngene.. Dm G C lagi ning ngisor uripe.. Dm G koyo uwit ringin.. C Am sing terombang ambing.. Dm E Am gedene angin nanging ra sumingkir.. Am E Am bondho ndonyo pancen ra digowo.. Dm G C suk nek uwis ilang nyowo.. Dm G nanging kudu mlaku.. C Am golek nggo anak putu.. Dm E suk nek wis ditinggal Am ning alam sing bedo.. E ben aku ra peduli.. Am kahanan lelakon uripku iki.. E sing penting teteg ati Am ndedonga marang Gusti.. Reff : Dm senajan susah tetep aku ora lengah.. G C kerep diece bakal aku buktekke.. E Am rodo kui berputar cobo kabeh tok nalar.. Dm E Am raono sing abadi ning ndonyo iki.. Musik : Am E Am.. Dm G C.. Dm..Am..F E Am.. E ben aku ra peduli.. Am kahanan lelakon uripku iki.. E sing penting teteg ati Am ndedonga marang Gusti.. Reff : Dm senajan susah tetep aku ora lengah.. G C kerep diece bakal aku buktekke.. E Am rodo kui berputar cobo kabeh tok nalar.. Dm E Am raono sing abadi ning ndonyo iki.. Dm senajan susah tetep aku ora lengah.. G C kerep diece bakal aku buktekke.. E Am rodo kui berputar cobo kabeh tok nalar.. Dm E Am raono sing abadi ning ndonyo iki.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : F#m Bm C# F#m.. F#m C# F#m pancen kahananku koyo ngene.. Bm E A lagi ning ngisor uripe.. Bm E koyo uwit ringin.. A F#m sing terombang ambing.. Bm C# F#m gedene angin nanging ra sumingkir.. F#m C# F#m bondho ndonyo pancen ra digowo.. Bm E A suk nek uwis ilang nyowo.. Bm E nanging kudu mlaku.. A F#m golek nggo anak putu.. Bm C# suk nek wis ditinggal F#m ning alam sing bedo.. C# ben aku ra peduli.. F#m kahanan lelakon uripku iki.. C# sing penting teteg ati F#m ndedonga marang Gusti.. Reff : Bm senajan susah tetep aku ora lengah.. E A kerep diece bakal aku buktekke.. C# F#m rodo kui berputar cobo kabeh tok nalar.. Bm C# F#m raono sing abadi ning ndonyo iki.. Musik : F#m C# F#m.. Bm E A.. Bm..F#m..D C# F#m.. C# ben aku ra peduli.. F#m kahanan lelakon uripku iki.. C# sing penting teteg ati F#m ndedonga marang Gusti.. Reff : Bm senajan susah tetep aku ora lengah.. E A kerep diece bakal aku buktekke.. C# F#m rodo kui berputar cobo kabeh tok nalar.. Bm C# F#m raono sing abadi ning ndonyo iki.. Bm senajan susah tetep aku ora lengah.. E A kerep diece bakal aku buktekke.. C# F#m rodo kui berputar cobo kabeh tok nalar.. Bm C# F#m raono sing abadi ning ndonyo iki..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Agus Panuntun mudah, kunci gitar Agus Panuntun, chord lagu Agus Panuntun feat. Dhimas Tedjo - Bondho Ndonyo Dasar , chord dasar Agus Panuntun feat. Dhimas Tedjo - Bondho Ndonyo Dasar , chordtela Agus Panuntun feat. Dhimas Tedjo - Bondho Ndonyo Dasar , lirik lagu Agus Panuntun feat. Dhimas Tedjo - Bondho Ndonyo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Agus Panuntun di youtube: https://youtube.com/watch?v=zWYnBDAIkd4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Agus Panuntun

Chord Lagu Lainnya

×