Open Nav

Aftershine - Tekan Semene Chord Gitar dan Lirik Lagu

38 views
                

Intro : G D/F# Em D C Cm D G C kowe sing tau nglarani Em D ninggal tatu.. ning njero ati.. C G wes semene gedene Am D perjuanganku.. kowe ra ngerteni.. G C tibo tangi tak lakoni Em D nggo ngupayakne.. kebahagianmu.. C G opo wae sing tak duwe D tak wenehke.. C aku sing berjuang G aku sing kelaran C aku sing tenanan D tego mbok nggo dola..nan.. Reff : G D/F# tekan semene.. Em D critoku ro kowe C G kudu tak ikhlaske Am D pancen iki takdire.. G D/F# wes cukup wae.. Em D ra sah di te..ruske.. C G ati wes ra kuat C G bingung arep sambat C G pancen kudu lungo aku Am D (C) wes kesel.. mbok sio-sio.. Musik : C Bm (mbok sio-sio) hoo Am (mbok sio-sio) B.. (mbok sio-sio) G D Em D G C tibo tangi tak lakoni Em D nggo ngupayakne.. kebahagianmu.. C G opo wae sing tak duwe D tak wenehke.. C aku sing berjuang G aku sing kelaran C aku sing tenanan D tego mbok nggo dola..nan.. Reff : G D/F# tekan semene.. Em D critoku ro kowe C G kudu tak ikhlaske Am D pancen iki takdire.. G D/F# wes cukup wae.. Em D ra sah di te..ruske.. C G ati wes ra kuat C G bingung arep sambat C G pancen kudu lungo aku Am D G E wes kesel.. mbok sio-sio.. [Overtune] A E/G# tekan semene.. F#m E critoku ro kowe D A kudu tak ikhlaske Bm E pancen iki takdire.. A E/G# wes cukup wae.. F#m E ra sah di te..ruske D A ati wes ra kuat D A bingung arep sambat D A pancen kudu lungo aku Bm E D wes kesel mbok sio-sio.. Dm A aa aa.. mbok siak-siakno.. Outro : A


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Aftershine mudah, kunci gitar Aftershine, chord lagu Aftershine - Tekan Semene Dasar , chord dasar Aftershine - Tekan Semene Dasar , chordtela Aftershine - Tekan Semene Dasar , lirik lagu Aftershine - Tekan Semene Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Aftershine di youtube: https://youtube.com/watch?v=XqcUxn1fcUg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Aftershine

Chord Lagu Lainnya

×