Open Nav

Aftershine Ft. Tiara Linggar - Nangisi Lungamu Chord Gitar dan Lirik Lagu

30 views
                

Intro : C F C Fm C udane.. wingi.. C7 F wis terang anggone nelesi.. Fm C G lan saiki.. pelangimu hadir.. C F G C -G/B yen akhire.. bakal nglaleake.. Am Dm aku sing dadi payungmu.. F G sing relo ngobati loromu.. Reff : F nganti entek eluhku.. G C G Am aku.. nangisi lungamu.. F G koe ora.. bakal ngerti.. C sing tak rasakke.. F G loro.. ning ati.. C sak tenane ning mburimu G Am ajur remuk ning ndodoku F G esemku wingi.. amung.. C nutupi laraku.. Musik : Am G F E.. F#m E (aku ora nyongko..) D (koe nganti berjuang semene) A E Bm C#m D Dm G C (ge..dene.. maturnuwun..) Reff : F nganti entek eluhku.. G C G Am aku.. nangisi lungamu.. F G koe ora.. bakal ngerti.. C sing tak rasakke.. F G loro.. ning ati.. C sak tenane ning mburimu G Am ajur remuk ning ndodoku F G esemku wingi.. amung.. C nutupi laraku.. F nganti entek eluhku... G (aku wis ngerti yen selama iki) aku.. Em Am (koe sing selalu ono nggo awakku..) F G koe ora.. bakal ngerti.. C sing tak rasakke.. F G (aku mung isoh ndongo.. mugo..) C sak tenane ning mburimu (bahagio..) G Am ajur remuk ning ndodoku F G esemku wingi.. amung.. C nutupi laraku.. Dm G C G Am isoh orane aku.. tanpamu.. A Dm G mugo Gusti.. sing maringi.. C kuate ati..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Aftershine mudah, kunci gitar Aftershine, chord lagu Aftershine Ft. Tiara Linggar - Nangisi Lungamu Dasar , chord dasar Aftershine Ft. Tiara Linggar - Nangisi Lungamu Dasar , chordtela Aftershine Ft. Tiara Linggar - Nangisi Lungamu Dasar , lirik lagu Aftershine Ft. Tiara Linggar - Nangisi Lungamu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Aftershine di youtube: https://youtube.com/watch?v=m_Nhv4LtDy0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Aftershine

Chord Lagu Lainnya

×