Open Nav

Aftershine - Aku Sing Lungo Chord Gitar dan Lirik Lagu

28 views
        

Aftershine - Aku Sing Lungo Chord Capo fret 2 Intro : F..G..C G Am Dm G F..G..G C G Am Em Ke..lingan mbiyen kae.. F C G -F kowe.. ninggalke aku.. Em Am loro sak jeroning atiku F kowe tego medhot G C G janji sumpah setiamu.. C G Am Em Tan..po abot atimu.. F C G -F kowe.. mbalekke aku.. Em Am jebul mergo kowe Em Am uwis ono liyane Em Am cukup aku ngerteni polahmu F aku yo mung dadi G C G pelampiasanmu.. Reff : F G C Am A..ku wes ora percoyo.. Dm G kabeh kata-kata sayangmu C kuwi mung ngapusi.. F G C-Bm-Am Yo wes.. aku sing lungo.. F G C G mugo kowe luwih di sio-sio.. C G Nanging kabeh ucapanmu Am ra ono buktine F malah kowe ninggal aku C ngeboti genda'anmu.. G Kowe milih kae Am sing bagus rupane F sing sugih bandane C bedo aku opo anane.. G Am Ra ngelingi sopo sing gemati Em F sopo sing ono naliko kowe loro ati C nanging malah kowe nyidro aku G mblenjani janjimu G ninggalke loro ning njero dodo C G aku ra terimo.. Reff : F G C Am A..ku wes ora percoyo.. Dm G kabeh kata-kata sayangmu C kuwi mung ngapusi.. F G C-Bm-Am Yo wes.. aku sing lungo.. F G C mugo kowe luwih di sio-sio.. F G C Am Jaremu mbiyen kowe tresno aku Dm G C janji ora ninggalke aku.. F G Em A nanging pas kowe ketemu ro kae Dm G C tresnamu pindah ning ati liyane.. Reff : F G C Am A..ku wes ora percoyo.. Dm G kabeh kata-kata sayangmu C kuwi mung ngapusi.. F G C-Bm-Am Yo wes.. aku sing lungo.. F G C mugo kowe luwih di sio-sio.. F G C-Bm-Am Yo wes.. aku sing lungo.. F G C mugo kowe luwih di sio-sio.. Outro : C


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Aftershine mudah, kunci gitar Aftershine, chord lagu Aftershine - Aku Sing Lungo Dasar , chord dasar Aftershine - Aku Sing Lungo Dasar , chordtela Aftershine - Aku Sing Lungo Dasar , lirik lagu Aftershine - Aku Sing Lungo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Aftershine di youtube: https://youtube.com/watch?v=n9-2XbcOhqc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Aftershine

Chord Lagu Lainnya

×