Open Nav

AFA Official - Ora Ngoyo Chord Gitar dan Lirik Lagu

24 views
        Capo di fret 3

Intro : F G Em Am -A Dm G..

   C F
janji pamit lungo..
       G C -G
ngomongmu mung sedelo..
  Am Dm
tiwas tak enteni..
      G C
malah blenjani janji..

Int. F Bb
C F
aku wes temenan..
         G C  -G
tanggepanmu mung dolanan..
 Am Dm
aku ikhlas tenan..
     G C
ngelalekke sliramu..

 F G
ati.. bacut amoh..
         Em Am
wes ra pulih koyo mbiyen..
      Dm G C C7
cukup semene crito iki..

Reff :
           F G
 aku ra ngoyo.. ngoyak koe sing lungo..
            Em E A
 ati iki mbeku.. malih dadi ko watu..
                Dm
 pancen iki wes ra iso..
        G          
 koyo mbiyen tresno sing isih
     C Gm  
 iso tak jogo..

 C F G
 tresnoku ora.. iso dipeksakno..
              Em E A
 pancen iki kabeh.. dudu pengarepanku..
                Dm
 maturnuwun sak kabehe..
        G C
 bakal ono tresno sing iso ngluwihi aku..

Musik : F Em Dm G C C7
F Em Am Dm G C..

 F G
ati.. bacut amoh..
         Em E Am
wes ra pulih koyo mbiyen..
      Dm G C C7
cukup semene crito iki..

Reff :
           F G
 aku ra ngoyo.. ngoyak koe sing lungo..
            Em E A
 ati iki mbeku.. malih dadi ko watu..
                Dm
 pancen iki wes ra iso..
        G          
 koyo mbiyen tresno sing isih
     C Gm
 iso tak jogo..

 C F G
 tresnoku ora.. iso dipeksakno..
              Em E A
 pancen iki kabeh.. dudu pengarepanku..
                Dm
 maturnuwun sak kabehe..
        G C
 bakal ono tresno sing iso ngluwihi aku..
 A Dm
  maturnuwun sak kabehe..
        G C
 bakal ono tresno sing iso ngluwihi aku..

Outro : Fm -G C..


    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar AFA Official mudah, kunci gitar AFA Official, chord lagu AFA Official - Ora Ngoyo Dasar , chord dasar AFA Official - Ora Ngoyo Dasar , chordtela AFA Official - Ora Ngoyo Dasar , lirik lagu AFA Official - Ora Ngoyo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari AFA Official di youtube: https://youtube.com/watch?v=wW8znG1pHw0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari AFA Official

Chord Lagu Lainnya

×