Open Nav

Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah
Catatan :
Original chord dari ~ Em
Lihat di bawah.

Intro : Am -G F E -E Am
F -Em Dm E..-G Am..
        E..F..Dm-Bm-G#m-F-E -G Am..

      Am
teu wasa kedah ngantosan
              Dm
kanteunan mun lami hasrat hate ngagedur
   E
hoyong patarema dina soca 
       Am
sanaos sakiceup..

Int. F..Am..

      Am
ieu hate.. teu puguh rasa..
                   Dm
da bongan kapalang nyaah..
   E
mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen
Am
simpe..

Reff :
 Am A
 sok.. hoyong.. 
                    Dm
 ngebatkeun lamunan anjeun..
        F
 nu sakitu anteungna.. 
          Am
 ngogo teuteupan..

 Am A
 sok.. hoyong.. 
                  Dm
 nyieuhkeun ieu kakangeun..
          E
 tapi karasa asa leuwih kasiksa 
    Am
 nalangsa..

         E
 mun tea mah anjeun rek ngagoda..
         Am
 duh.. gening ku tega..

Musik : C Dm F Am
Am F Dm E
F..Am..F E -G Am..

      Am
ieu hate.. teu puguh rasa..
                   Dm
da bongan kapalang nyaah..
   E
mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen
Am
simpe..

Reff :
 Am A
 sok.. hoyong.. 
                    Dm
 ngebatkeun lamunan anjeun..
        F
 nu sakitu anteungna.. 
          Am
 ngogo teuteupan..

 Am A
 sok.. hoyong.. 
                  Dm
 nyieuhkeun ieu kakangeun..
          E
 tapi karasa asa leuwih kasiksa 
    Am
 nalangsa..

         E
 mun tea mah anjeun rek ngagoda..
         Am
 duh.. gening ku tega..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em -D C B -B Em
C -Bm Am B..-D Em..
        B..C..Am-F#m-D#m-C-B -D Em..

      Em
teu wasa kedah ngantosan
              Am
kanteunan mun lami hasrat hate ngagedur
   B
hoyong patarema dina soca 
       Em
sanaos sakiceup..

Int. C..Em..

      Em
ieu hate.. teu puguh rasa..
                   Am
da bongan kapalang nyaah..
   B
mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen
Em
simpe..

Reff :
 Em E
 sok.. hoyong.. 
                    Am
 ngebatkeun lamunan anjeun..
        C
 nu sakitu anteungna.. 
          Em
 ngogo teuteupan..

 Em E
 sok.. hoyong.. 
                  Am
 nyieuhkeun ieu kakangeun..
          B
 tapi karasa asa leuwih kasiksa 
    Em
 nalangsa..

         B
 mun tea mah anjeun rek ngagoda..
         Em
 duh.. gening ku tega..

Musik : G Am C Em
Em C Am B
C..Em..C B -D Em..

      Em
ieu hate.. teu puguh rasa..
                   Am
da bongan kapalang nyaah..
   B
mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen
Em
simpe..

Reff :
 Em E
 sok.. hoyong.. 
                    Am
 ngebatkeun lamunan anjeun..
        C
 nu sakitu anteungna.. 
          Em
 ngogo teuteupan..

 Em E
 sok.. hoyong.. 
                  Am
 nyieuhkeun ieu kakangeun..
          B
 tapi karasa asa leuwih kasiksa 
    Em
 nalangsa..

         B
 mun tea mah anjeun rek ngagoda..
         Em
 duh.. gening ku tega..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Abiel Jatnika mudah, kunci gitar Abiel Jatnika, chord lagu Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah Dasar , chord dasar Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah Dasar , chordtela Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah Dasar , lirik lagu Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Abiel Jatnika di youtube: https://youtube.com/watch?v=MX8ireuWnJ4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Abiel Jatnika

Chord Lagu Lainnya

×