menu

Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah Chord Gitar dan Lirik

Abiel Jatnika Abiel Jatnika 62 views
Transpose Font
Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah


Catatan :
Original chord dari ~ Em
Lihat di bawah.

Intro : Am -G F E -E Am  
        F -Em Dm E..-G Am..
        E..F..Dm-Bm-G#m-F-E -G Am..

      Am
teu wasa kedah ngantosan
              Dm
kanteunan mun lami hasrat hate ngagedur
   E
hoyong patarema dina soca 
       Am
sanaos sakiceup..

Int. F..Am..

      Am
ieu hate.. teu puguh rasa..
                   Dm
da bongan kapalang nyaah..
   E
mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen
Am
simpe..

Reff :
 Am       A
 sok.. hoyong.. 
                    Dm
 ngebatkeun lamunan anjeun..
        F
 nu sakitu anteungna.. 
          Am
 ngogo teuteupan..

 Am       A
 sok.. hoyong.. 
                  Dm
 nyieuhkeun ieu kakangeun..
          E
 tapi karasa asa leuwih kasiksa 
    Am
 nalangsa..

         E
 mun tea mah anjeun rek ngagoda..
         Am
 duh.. gening ku tega..

Musik : C Dm F Am
        Am F Dm E
        F..Am..F E -G Am..

      Am
ieu hate.. teu puguh rasa..
                   Dm
da bongan kapalang nyaah..
   E
mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen
Am
simpe..

Reff :
 Am       A
 sok.. hoyong.. 
                    Dm
 ngebatkeun lamunan anjeun..
        F
 nu sakitu anteungna.. 
          Am
 ngogo teuteupan..

 Am       A
 sok.. hoyong.. 
                  Dm
 nyieuhkeun ieu kakangeun..
          E
 tapi karasa asa leuwih kasiksa 
    Am
 nalangsa..

         E
 mun tea mah anjeun rek ngagoda..
         Am
 duh.. gening ku tega..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em -D C B -B Em 
        C -Bm Am B..-D Em..
        B..C..Am-F#m-D#m-C-B -D Em..

      Em
teu wasa kedah ngantosan
              Am
kanteunan mun lami hasrat hate ngagedur
   B
hoyong patarema dina soca 
       Em
sanaos sakiceup..

Int. C..Em..

      Em
ieu hate.. teu puguh rasa..
                   Am
da bongan kapalang nyaah..
   B
mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen
Em
simpe..

Reff :
 Em       E
 sok.. hoyong.. 
                    Am
 ngebatkeun lamunan anjeun..
        C
 nu sakitu anteungna.. 
          Em
 ngogo teuteupan..

 Em       E
 sok.. hoyong.. 
                  Am
 nyieuhkeun ieu kakangeun..
          B
 tapi karasa asa leuwih kasiksa 
    Em
 nalangsa..

         B
 mun tea mah anjeun rek ngagoda..
         Em
 duh.. gening ku tega..

Musik : G Am C Em
        Em C Am B
        C..Em..C B -D Em..

      Em
ieu hate.. teu puguh rasa..
                   Am
da bongan kapalang nyaah..
   B
mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen
Em
simpe..

Reff :
 Em       E
 sok.. hoyong.. 
                    Am
 ngebatkeun lamunan anjeun..
        C
 nu sakitu anteungna.. 
          Em
 ngogo teuteupan..

 Em       E
 sok.. hoyong.. 
                  Am
 nyieuhkeun ieu kakangeun..
          B
 tapi karasa asa leuwih kasiksa 
    Em
 nalangsa..

         B
 mun tea mah anjeun rek ngagoda..
         Em
 duh.. gening ku tega..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Abiel Jatnika

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×