Berlinda Estrelita – Mati Kaku Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
☕ Capo fret 5

Intro : C G Am Em
        F C Dm G C G

  C         G       Am
bingung.. rasane atiku
      Em
mergo sikapmu
       F
sing suwe-suwe
G            C   G
ora nganggep aku..

       C          G
tak mundur.. ra kuat aku
Am         Em
yen kudu terus mlaku
 F       G         C
iso-iso aku mati kaku..

  Am             Em
sayangmu sak iki wis sudo
 F                C
opo mergo wis ono sing liyo
Am             Em
tresnamu saiki wis ngambang
 F               G
opo tenan..aku mbok anggep ilang..

Reff:
 C            G
 mbiyen katon opo
    Am          Em
 saiki mbok sio-sio
    F       C
 janjimu semono
      Dm          G
 ora iso tak percoyo..

 C               G
 pancen kudu tak ikhlasno
   Am          Em
 goleko tresno sing liyo
    F          C
 timbang suwe-suwe
    Dm          G        C
 atiku iki sing keronto-ronto..

Musik : : C G Am Em
          F C Dm G C G

  Am             Em
sayangmu sak iki wis sudo
 F                C
opo mergo wis ono sing liyo
Am             Em
tresnamu saiki wis ngambang
 F               G
opo tenan..aku mbok anggep ilang..

Reff:
 C            G
 mbiyen katon opo
    Am          Em
 saiki mbok sio-sio
    F       C
 janjimu semono
      Dm          G
 ora iso tak percoyo..

 C               G
 pancen kudu tak ikhlasno
   Am          Em
 goleko tresno sing liyo
    F          C
 timbang suwe-suwe
    Dm          G       C     G
 atiku iki sing keronto-ronto..

 C            G
 mbiyen katon opo
    Am          Em
 saiki mbok sio-sio
    F       C
 janjimu semono
      Dm          G
 ora iso tak percoyo..

 C               G
 pancen kudu tak ikhlasno
   Am          Em
 goleko tresno sing liyo
    F          C
 timbang suwe-suwe
    Dm          G       C
 atiku iki sing keronto-ronto..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F C Dm Am
        Bb F Gm C F C

  F         C       Dm
bingung.. rasane atiku
      Am
mergo sikapmu
       Bb
sing suwe-suwe
C            F   C
ora nganggep aku..

       F          C
tak mundur.. ra kuat aku
Dm         Am
yen kudu terus mlaku
 Bb      C         F 
iso-iso aku mati kaku..

  Dm             Am
sayangmu sak iki wis sudo
 Bb               F
opo mergo wis ono sing liyo
Dm             Am
tresnamu saiki wis ngambang
 Bb              C
opo tenan..aku mbok anggep ilang..

Reff:
 F            C
 mbiyen katon opo
    Dm          Am
 saiki mbok sio-sio
    Bb      F
 janjimu semono
      Gm          C
 ora iso tak percoyo..

 F               C
 pancen kudu tak ikhlasno
   Dm          Am
 goleko tresno sing liyo
    Bb         F
 timbang suwe-suwe
    Gm          C        F
 atiku iki sing keronto-ronto..

Musik : : F C Dm Am
          Bb F Gm C F C

  Dm             Am
sayangmu sak iki wis sudo
 Bb               F
opo mergo wis ono sing liyo
Dm             Am
tresnamu saiki wis ngambang
 Bb              C
opo tenan..aku mbok anggep ilang..

Reff:
 F            C
 mbiyen katon opo
    Dm          Am
 saiki mbok sio-sio
    Bb      F
 janjimu semono
      Gm          C
 ora iso tak percoyo..

 F               C
 pancen kudu tak ikhlasno
   Dm          Am
 goleko tresno sing liyo
    Bb         F
 timbang suwe-suwe
    Gm          C       F     C
 atiku iki sing keronto-ronto..

 F            C
 mbiyen katon opo
    Dm          Am
 saiki mbok sio-sio
    Bb      F
 janjimu semono
      Gm          C
 ora iso tak percoyo..

 F               C
 pancen kudu tak ikhlasno
   Dm          Am
 goleko tresno sing liyo
    Bb         F
 timbang suwe-suwe
    Gm          C       F
 atiku iki sing keronto-ronto..
Facebook
Twitter

Chord Berlinda Estrelita – Mati Kaku