Arrijal – Nemen Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Intro : F..Am..Dm E Dm..Am..Dm..E.. Am E sliramu.. gawe lorone atiku.. Dm Am sliramu.. gawe rusake jiwoku.. Dm C Am tak rasakne.. gawe tangis jroning dodo.. F E ning opo.. kok sliramu tego.. Am E wayah wengi.. ngertiku ora sengojo.. Dm Am kowe lungo.. malah nggandeng priyo liyo.. Dm C Am aku bingung.. opo to sing mbok karepne.. F E Am wani ngalah.. luhur wekasane.. Int. F E Am.. F E Am.. Reff : Dm G C Am aku uwis.. wegah urip karo.. kowe Dm E Am mergo kowe.. nemen sak karepmu dewe.. Dm G C Am mbiyen janji.. urip bareng sela..wase Dm E Am nanging nyatane ora ono buktine.. Int. Dm E Am.. Dm G C Am aku kowe.. pancen wis ra ono.. tresno Dm E Am opo iki.. dalan sing ngei Kuoso.. Dm G C Am mugo-mugo.. mbesuk ono wektu.. liyo Dm E Am aku biso nemokne tresno kang mulyo.. Musik : Dm..Am..F Bb E.. Dm Am F Bb E nemen tenan ati iki.. Am E mbok larani.. Am E wayah wengi.. ngertiku ora sengojo.. Dm Am kowe lungo.. malah nggandeng priyo liyo.. Dm C Am aku bingung.. opo to sing mbok karepne.. F E Am wani ngalah.. luhur wekasane.. Int. F E Am.. F E Am.. Reff : Dm G C Am aku uwis.. wegah urip karo.. kowe Dm E Am mergo kowe.. nemen sak karepmu dewe.. Dm G C Am mbiyen janji.. urip bareng sela..wase Dm E Am nanging nyatane ora ono buktine.. Int. Dm E Am.. Dm G C Am aku kowe.. pancen wis ra ono.. tresno Dm E Am opo iki.. dalan sing ngei Kuoso.. Dm G C Am mugo-mugo.. mbesuk ono wektu.. liyo Dm E Am aku biso nemokne tresno kang mulyo.. Dm E Am aku biso nemokne tresno kang mulyo.. Dm E Am aku biso nemokne tresno kang mulyo.. Outro : Dm E Am -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D#..Gm..Cm D Cm..Gm..Cm..D.. Gm D sliramu.. gawe lorone atiku.. Cm Gm sliramu.. gawe rusake jiwoku.. Cm Bb Gm tak rasakne.. gawe tangis jroning dodo.. D# D ning opo.. kok sliramu tego.. Gm D wayah wengi.. ngertiku ora sengojo.. Cm Gm kowe lungo.. malah nggandeng priyo liyo.. Cm Bb Gm aku bingung.. opo to sing mbok karepne.. D# D Gm wani ngalah.. luhur wekasane.. Int. D# D Gm.. D# D Gm.. Reff : Cm F Bb Gm aku uwis.. wegah urip karo.. kowe Cm D Gm mergo kowe.. nemen sak karepmu dewe.. Cm F Bb Gm mbiyen janji.. urip bareng sela..wase Cm D Gm nanging nyatane ora ono buktine.. Int. Cm D Gm.. Cm F Bb Gm aku kowe.. pancen wis ra ono.. tresno Cm D Gm opo iki.. dalan sing ngei Kuoso.. Cm F Bb Gm mugo-mugo.. mbesuk ono wektu.. liyo Cm D Gm aku biso nemokne tresno kang mulyo.. Musik : Cm..Gm..D# G# D.. Cm Gm D# G# D nemen tenan ati iki.. Gm D mbok larani.. Gm D wayah wengi.. ngertiku ora sengojo.. Cm Gm kowe lungo.. malah nggandeng priyo liyo.. Cm Bb Gm aku bingung.. opo to sing mbok karepne.. D# D Gm wani ngalah.. luhur wekasane.. Int. D# D Gm.. D# D Gm.. Reff : Cm F Bb Gm aku uwis.. wegah urip karo.. kowe Cm D Gm mergo kowe.. nemen sak karepmu dewe.. Cm F Bb Gm mbiyen janji.. urip bareng sela..wase Cm D Gm nanging nyatane ora ono buktine.. Int. Cm D Gm.. Cm F Bb Gm aku kowe.. pancen wis ra ono.. tresno Cm D Gm opo iki.. dalan sing ngei Kuoso.. Cm F Bb Gm mugo-mugo.. mbesuk ono wektu.. liyo Cm D Gm aku biso nemokne tresno kang mulyo.. Cm D Gm aku biso nemokne tresno kang mulyo.. Cm D Gm aku biso nemokne tresno kang mulyo.. Outro : Cm D Gm
Facebook
Twitter

Chord Arrijal – Nemen