Albert Hugo – Janji Sopir Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Intro : F G Em Am
        F G C..
        F G Em Am
        F G C..

  C                      Em
sayang.. sing tak sayang-sayang..
F    G        C 
 aku emoh.. kelangan..
Dm              G
masio kabeh tonggo..
        C     G   Am
ngomong sing ora-ora..
   F                G
percoyono aku tetep setia..

   C                  Em
janji.. sing wis tak ucapke..
F     G            C
 ra bakal tak lalekke..
   Dm           G
mergo yo mung kowe..
      C    G   Am
ning ati selawase..
F      G          C
 ojo kowe ninggalake..

Dm
 kanggo kowe..
       Am
panas udan tak lewati..
Dm                     E
 abot enteng kabeh tak lakoni..

Reff :
           Am
 senajan aku ki mung sopir..
       Em
 jare ngaso mesti mampir..
            F             G       C
 nanging percoyo tresnaku rasah kuatir..

              Am
 urip ning ndalan awan wengi..
      Em
 lungaku golek rejeki..
      F             G         C
 mugo berkah kanggo kowe sing tak impi..

Musik : F G Em Am Dm..G..
        F..G..F..G..

   C                  Em
janji.. sing wis tak ucapke..
F     G            C
 ra bakal tak lalekke..
   Dm           G
mergo yo mung kowe..
      C    G   Am
ning ati selawase..
F      G          C
 ojo kowe ninggalake..

Dm
 kanggo kowe..
       Am
panas udan tak lewati..
Dm                     E
 abot enteng kabeh tak lakoni..

Reff :
           Am
 senajan aku ki mung sopir..
       Em
 jare ngaso mesti mampir..
            F             G       C
 nanging percoyo tresnaku rasah kuatir..

              Am
 urip ning ndalan awan wengi..
      Em
 lungaku golek rejeki..
      F             G         C
 mugo berkah kanggo kowe sing tak impi..

           Am
 senajan aku ki mung sopir..
       Em
 jare ngaso mesti mampir..
            F             G       C
 nanging percoyo tresnaku rasah kuatir..

              Am
 urip ning ndalan awan wengi..
      Em
 lungaku golek rejeki..
      F             G         C
 mugo berkah kanggo kowe sing tak impi..
      F             G         C
 mugo berkah kanggo kowe sing tak impi..
Facebook
Twitter

Chord Albert Hugo – Janji Sopir