Ade Astrid – Rumpaka Cinta Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Intro : C Gm D#..Dm A.. Dm A tong hariwang.. tong saleumpang.. Gm sanajan paanggang.. Bb D# Dm nyantelna hate ukur ka salira.. C Gm rasa kaheman nu moal ilang.. D# Dm sanes.. pupulasan.. Int. Am Bb D# Dm..A.. Dm A mung salira.. panutan rasa.. Gm Bb ngancik na dada ngajadi bagja.. D# Dm anteung jeung satia.. C Gm duh jungjunan kembang hareupan D# Dm anjeun.. sagara impian.. Gm sorot socana.. Dm nu teu weuleh ka gambar.. Gm imut salira.. E A satia nembongan na impenan.. Reff : Dm Gm C F ringkang salira.. raray salira.. Bb Gm ngahudang rasa na jero dada A kiwari jadi rumpaka cinta.. D Gm C F simpay katresna.. mengket satia.. Bb Gm anteung kabayang ngotret na dada A Dm mugi langgeung salamina.. Musik : Gm C F Bb Gm A D.. Gm C F Bb Gm A Dm A.. Dm A mung salira.. panutan rasa.. Gm Bb ngancik na dada ngajadi bagja.. D# Dm anteung jeung satia.. C Gm duh jungjunan kembang hareupan D# Dm anjeun.. sagara impian.. Gm sorot socana.. Dm nu teu weuleh ka gambar.. Gm imut salira.. E A satia nembongan na impenan.. Reff : Dm Gm C F ringkang salira.. raray salira.. Bb Gm ngahudang rasa na jero dada A kiwari jadi rumpaka cinta.. D Gm C F simpay katresna.. mengket satia.. Bb Gm anteung kabayang ngotret na dada A Dm A mugi langgeung salamina.. Dm Gm C F ringkang salira.. raray salira.. Bb Gm ngahudang rasa na jero dada A kiwari jadi rumpaka cinta.. D Gm C F simpay katresna.. mengket satia.. Bb Gm anteung kabayang ngotret na dada A Dm mugi langgeung salamina.. Bb Gm anteung kabayang ngotret na dada A Dm Bb Dm mugi langgeung salamina..
Facebook
Twitter

Chord Ade Astrid – Rumpaka Cinta