Abiel Jatnika – Nahan Beues Cimata Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
Capo fret 2 Intro : Am..F..Dm..E..Am G Am..F..Dm..E..Am G Am.. Am nahan ragragna beueus ci mata.. A Dm basa angin mawa beja anjeun geus miboga.. F harepan katresna diri E Am kiwari aya dina tungtung kanyeri.. Am sakeclakna ci soca maseuhan damis salira.. A Dm tuluy mapay nutup imut anu ngagelenyu.. F nandakeun salira te narima E Am milih cinta di paksa ku tuang rama.. Reff : Dm tos.. tong neteup geulis.. G F salira anu someah tur darehdeh.. E F kiwari ilang kalimpudan.. E ku rasa tunggara.. Dm tos.. tong sedih geulis.. F wayahna urang sing teger.. E E-Dm pek puntangan tulung C-Bm Am kanu maha luhungak.. Musik : Am..F..G..F..E.. Dm..Bb..G..E.. F..G..Am..Am G Am.. Am sakeclakna ci soca maseuhan damis salira.. A Dm tuluy mapay nutup imut anu ngagelenyu.. F nandakeun salira te narima E Am milih cinta di paksa ku tuang rama.. Reff : Dm tos.. tong neteup geulis.. G F salira anu someah tur darehdeh.. E F kiwari ilang kalimpudan.. E ku rasa tunggara.. Dm tos.. tong sedih geulis.. F wayahna urang sing teger.. E E-Dm pek puntangan tulung C-Bm Am kanu maha luhungak.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Bm..G..Em..F#..Bm A Bm..G..Em..F#..Bm A Bm.. Bm nahan ragragna beueus ci mata.. B Em basa angin mawa beja anjeun geus miboga.. G harepan katresna diri F# Bm kiwari aya dina tungtung kanyeri.. Bm sakeclakna ci soca maseuhan damis salira.. B Em tuluy mapay nutup imut anu ngagelenyu.. G nandakeun salira te narima F# Bm milih cinta di paksa ku tuang rama.. Reff : Em tos.. tong neteup geulis.. A G salira anu someah tur darehdeh.. F# G kiwari ilang kalimpudan.. F# ku rasa tunggara.. Em tos.. tong sedih geulis.. G wayahna urang sing teger.. F# F#-Em pek puntangan tulung D-C#m Bm kanu maha luhungak.. Musik : Bm..G..A..G..F#.. Em..C..A..F#.. G..A..Bm..Bm A Bm.. Bm sakeclakna ci soca maseuhan damis salira.. B Em tuluy mapay nutup imut anu ngagelenyu.. G nandakeun salira te narima F# Bm milih cinta di paksa ku tuang rama.. Reff : Em tos.. tong neteup geulis.. A G salira anu someah tur darehdeh.. F# G kiwari ilang kalimpudan.. F# ku rasa tunggara.. Em tos.. tong sedih geulis.. G wayahna urang sing teger.. F# F#-Em pek puntangan tulung D-C#m Bm kanu maha luhungak..
Facebook
Twitter

Chord Abiel Jatnika – Nahan Beues Cimata